Probleme mari cu declarațiile de avere ale viceprimarului de la Poiana Teiului

1

Din informațiile primite la redacție reieșea că viceprimarul de la Poiana Teiului a ascuns intenționat niște terenuri și bunuri pe care nu le-a declarat. Deoarece nu putem să ne luăm după zvonuri, am verificat.

Din păcate, verificările noastre s-au blocat, deoarece viceprimarul Paul Enache nu și-a depus declarațiile de avere anii trecuți. Dacă în alte cazuri vorbim de aleși care fac omisiuni sau greșeli prin declarațiile de avere iată unul care nu face nici măcar declarația de avere, lucru profund ilegal.

Cum e posibil să nu depui declarațiile de avere și secretarul comunei care se ocupă de legalitatea actelor să se facă că nu vede, e o întrebare pe care ar trebui să o pună cei de la ANI și de la Prefectura Neamț .

Așadar, despre ce neconcordanțe între realitate și declarațiile de avere ale domnului viceprimar Paul Enache să vorbim dacă omul nici nu a depus declarațiile de avere?

Iată răspunsul primăriei nesemnat de secretarul comunei care pesemne și-a dat seama cât de gravă este abaterea sa și este momentan în panică.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Tudor spune

    DE CE sa se mai Ostenească sa Depună Declarația , Daca. Se poate și Fără , Secretarul comunei , după care. ar trebui. sa se Regăsească la PREFECTURA , dar. Somnul e Profund și la Unii și la Alții , Enache Nu e Singurul in Ipostaza asta , Daca se Pun pe Controlat. ,au sa Constate. că mai sunt și alții la Nivel de Județ i ar pe Valea.Muntelui , Cine sa. facă o Verificare , Acum un Timp , cel puțin D vstra mai Prezentați. Niste Ședințe de Consiliu Local , In care Cine. Era Interesat , putea să și vadă Aleșii cat de BINE sunt Pregătiți ! Sunt printre Ei ,Unii Care Nu Au Habar sa Facă o Copie Xerox ori sa trimită , recepționeze un FAX ! Sa Stricat ,Nu are ,au hârtie , Tonner , Cartuș. , etc . Cumva e de Înțeles ,in Pădure la Doborât ,pe Camion ,Nu primești Faxuri , Cel Mult SMS unde Trebuie sa Descarci .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate