Problema turismului in Neamt

0

Delegatia CJ Neamt s-a deplasat la Alba Iulia la Congresul International pentru Turism unde au participat reprezentanti din 11 tari. Presedintele Vasile Pruteanu a avut o interventie in care a discutat despre turismul cultural. Congresul s-a desfasurat in Cetatea Alba Iulia, reabilitata cu 57 de milioane de euro, avand o suprafata de 27 de ha.  S-a pus foarte mare accent pe parteneriatul public-privat in ceea ce inseamna turism rural.

Sa speram ca ANTREC Filiala Neamt se va implica mai mult, vom colabora si cu Camera de Comert si Industrie in a realiza o Asociatie a celor care au pensiuni cu ofertele respective si cu implicarea tuturor in a gasi o solutie in momentul in care numarul de turisti depaseste oferta pusa la dispozitie.”

Tot presedintele Vasile Pruteanu a mai declarat in sedinta de astazi din cadrul CJ ca este necesara o mai mare atentie pe care trebuie acordata turistului din zona Neamtului. Este necesar sa avem muzeografi pregatititi, o implicare a celor care administreaza spatiile cu destinatie turistica. Depinde de noi ca turistii care vin pentru prima data sa mai si revina in Neamt.

Emilian Zaharia

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate