PRM-ul nemtean se da balena in chiuveta politica

6

Dupa o vesnicie de liniste PRM-ul nemtean s-a trezit si cum cu baronii locali nu are voie sa se certe, s-a hotarat sa participe la decapitarea politica a lui Vadim . Nu ca ra fi mare pierdere sa mearga Vadim putin la plimbare, deoarece oricum prindea fluturi, dar de la inceput trebuie sa fim sinceri si sa spunem ca nu agreem astfel de „rasturnari de situatie” pentru ca atata timp cat au fost pe val, Vadim era bun,  iar daca picajul PRM ar fi inceput acum cateva luni, am fi inteles o reactie de rascoala interna in interesul partidului, dar atata timp cat PRM-ul ia apa de multi ani de zile, rasturnarea de situatie ni se pare cel putin penibila, dar atata timp cat se poate sarbatori cu un whiskey si o sampanie, detronarea unui sef este bine venita .
prm-neamt
Ca opinie despre PRM-ul nemtean va putem spune ca de cand existam , diversi politicieni sau nemteni simpli au tot apelat la noi pentru a le oferi cadrul in care sa isi exprime nemultumirea fata de „stapanirea PDL” si chiar am avut si PDL-isti revoltati . Doar PRM-istii  nu prea au avut nimic de spus, asa ca ne permitem sa consideram ca PRM-ul se da balena in chiuveta politica nemteana .
Din cate am inteles, una dintre marile lor suparari era accea ca Vadim nu a vrut sa bata palma cu nimeni ca sa ajunga si ei la guvernare sa simta macar mirosul de cascaval si au mai fost cateva nemultumiri fata de Vadim, dar va lasam pe dumneavoastra sa vizionati conferinta de presa la care, ca de obicei,  am mers neinvitati .

Deoarece  nu ne prea pricepem la politica ci doar ne dam pareri neavizate, am vrut sa ne verificam si sa vedem daca opinia noastra ca ruptura din PRM este pe alte motive decat cele de dragoste fata de performanta partidului, am rugat liderul PRM din Neamt sa ne spuna care sunt primele 3 puncte din platforma program a partidului , intrebare la care ar trebui sa raspunda si in somn orice sef de partid interesat de linia politica pe care trebuie sa o urmeze , mai mult de atat, cand isi acuza seful ca a deviat de la linia partidului , presupune ca el insusi trebuie sa cunoasca pe de rost linia partidului .
Dupa cum va spuneam, noi nu le avem cu politica asa ca am cautat raspunsul la intrebarea noastra pe internet si iata ce am gasit :
PENTRU VOI SI PENTRU URMASII VOSTRI ! Candidaţii Partidului România Mare, aleşi prin votul vostru, au următoarele priorităţi:
– Un stat Social puternic, centrat pe interesul cetățeanului;
– Un Plan Naţional de refacere a economiei româneşti;
– Asigurarea locurilor de muncă și repartiții pentru tineri;
– Valorificarea bogățiilor naturale în Interes Național;
– Creșterea anuală cu 50% a salariilor, pensiilor, ajutoarelor și burselor. Renunțarea la impozitarea pensiilor;
– Alocații de stat de 500 lei pentru primul copil, 700 lei pentru al doilea și 1.000 lei pentru fiecare din următorii copii;
– Reducerea TVA de la 24% la 10%; TVA de 1% pentru produsele alimentare;
– Gratuitate în domeniul Sănătății, pentru toți cetățenii;
– Oprirea exproprierii românilor din România, pusă la cale de PSD și PDL, susținută de PNL, PC, UNPR și UDMR;
– Acordarea de credite cu dobândă subvenționată de 1%;
– Scăderea prețului carburanților la 3 lei/litru;
– Sprijin de stat pentru construcţia de biserici și mănăstiri;
– Împiedicarea împărțirii și federalizării României.
Toate acestea să devină realitate !

Fara nici o legatura cu intrebarea noastra legata de platforma program va prezentam si totusi si primele 3  obiective PRM din propriul statutul :
II. OBIECTIVELE, DENUMIREA ŞI ÎNSEMNELE PARTIDULUI
– Partidul România Mare apără drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului şi respectă dreptul la identitate culturală, lingvistică, religioasă şi etnică a cetăţenilor români aparţinând minorităţilor naţionale, în conformitate cu reglementările internaţionale.
– Partidul România Mare promovează egalitatea şanselor pentru toţi cetăţenii, solidaritatea umană şi valorile familiei. El recunoaşte rolul important al tinerilor şi femeilor în viaţa socială, economică şi politică a ţării şi adoptă măsuri pentru formarea şi afirmarea acestora în partid şi în societate.
– Partidul România Mare acţionează pentru dezvoltarea economiei naţionale, ca o condiţie necesară asigurării unui trai decent tuturor cetăţenilor Ţării.
Mai jos puteti vedea ce a raspuns liderul PRM Neamt despre linia trasata de platforma program a partilului pe care il conduce :

Ce sa mai zicem noi ? Se pare ca PRM-ul nemtean a terminat ce avea de facut contra celor de la PSD , PNL , PDL si UNPR si acum au trecut la treburi gospodaresti .
In final transmitem PRM-ului nemtean ca am discutat cu cativa pietreni nationalisti convinsi si simpatizanti PRM care asteapta cu nerabdare sa vada cand acest partid va avea de spus ceva si contra celor care au distrus si distrug judetul in continuare . Mai ales acum ca Vadim nu le mai pune pumnul in gura, au ocazia sa arate cat de mult le pasa de cetateni sau cat de slugi sunt fata de baronii politici locali din alte partide .
PRM-ul nemtean nu trebuie sa uite nici o clipa ce asteptari au simpatizantii sai de la el si sa lase la o parte prostiile cu aliantele politice ca sa apuce si ei guvernarea de un picior, deoarece pot sa o ia cu totul aflandu-se  in fata unui moment istoric de o oportunitate fantastica pentru ei, avand sanse reale sa spulbere la alegeri  toate partidele politice din Romania , asta daca se apuca de treaba si inteleg sa se poarte ca niste nationalisti .
Conjunctura este atat de prielnica pentru PRM  incat in alte perioade istorice dar in conditii socio-economice similare, popoare intregi au ales in disperare dar democratic sa fie conduse de nationalisti de genul Hitler sau Husein . Asadar, istoria ne demonstreaza  contrar oricarei logici elementare, popoarele aflate in criza aleg fara sa gandeasca, supapa nationalismului de multe ori dus la extrem .

Iosub Robert

PS: Speram ca acest articol sa enerveze atat de tare PRM-istii nemteni incat acestia sa se apuce de treaba si sa demonstreze adevarata valoare politica pe care o poate avea nationalismul fara sa intre in tot felul de concubinaje politice cu partide compromise deja .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. vasea carchelan spune

  Greu îşi adună vorbele Dumitru Badea când vorbeşte, şi când te gândeşti că a fost şi ofiţer de securitate, vai de mama noastră. Păi se compară cu Dl.Corneliu Vadim Tudor, hai să fim serioşi, şi copii în faşă râd, cu asemeni oameni în structuri administrative?, cum să nu fi dat Lovitura de Stat Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu sprijiniţi de seviciile secrete Franceze, Italiene, Ruseşti sau Maghiare, proşti am fi, când îl asculţi parcă a coborât de pe tractor după 14 ore de muncă. Vai de mama noastră!.

 2. vasea carchelan spune

  Întrebări şi Răspunsuri
  Dumitru Neculai, Chiar daca erau 2000 de membri tot un congres ilegal era. Pentru cultura mea generala va rog spunetimi cate filiale jud. au participat, din cele 35 care au mai ramas. Daca 27 siau anuntat prezenta la congresul de la Alba-Iulia.
  2 hours ago · Îmi place

  Vasea Carchelan, Da!,din punct de vedere a analizei vis-a-vis de cele întâmplate, din comparaţii şi subiecte din viaţa organizaţiilor, dacă din filialele organizaţiilor celor care în 15 iunie au participat şi au încercat prin aşa zisul punci de conferinţă de la Bucureşti să schimbe conducerea PRM la nivel Naţional se înşeală!. Tot odată se naşte întrebarea firească dacă au fost mandataţi de membrii organizaţiilor respective, şi deplasarea acelor indivizi la Bucureşti, teatru demagogic jucat de ei, foşti ofiţeri responsabili de două ori în lovituri sub centură şi anume în 1989 prin trădare faţă de Popor, faţă de Patrie, de Comandantul Suprem al Armatei, de Conducătorul Statului de la acea vreme, jurământul depus faţă de Integritatea Naţională, ei, aceştia pot fi credibili?. Nu!. Colonelul de securitate(r).Dumitru Badea de la Neamţ şi alţi asemenea lui pătrunşi în toate partidele de pe scena politică românească, în structuri sociale cu condiţia pentru a controla viaţa românilor care au trudit timp de 60 de ani la făurirea şi finisarea industriei româneşti şi nu numai, au încercat şi încearcă în continuare pentru a controla fluxurile financiare din exterior şi în afară. Pot f ei luaţi ca persoane credibile ce ar dori binele societăţii a poporului Român?. Pardon Domnilor!, să nu fim naivi. Din organizaţiile respective a celor care au dorit această lovitură să le aducă satisfacţie în scena politică sau deplasat în data de 20. 07. 2013, peste 35 de persoane din fiecare organizaţie a acelor trădători, spunând că nu au fost consultaţi şi consideră că faptele lor se încadrează în abuz de încredere, fals în declaraţii şi acţiuni de destabilizare a unui Partid în care Poporul Român are încredere. Aceştia sunt oamenii adevăraţi membri loiali a Partidului România Mare, care la Bucureşti la Adevăratul Congres Extraordinar, ei, au făcut front comun în jurul Liderului PRM Domnul Dr.Corneliu Vadim Tudor, fiul adevărat al României, patriot neînfricat, luptător desăvârşit în lupta deschisă faţă de cei care au încercat să ne îngenuncheze ca popor, de a deveni noi românii robi la noi în ţară. Nu este admisibil, străbunii noştrii se răsucesc în morminte îndemnândune la luptă împotriva trădătorilor.

 3. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

  Cum naiba de e calare presa asta pe subiectul PRM doar cand e cu relatari negative? Intreb si eu asa…Cat despre Badea….am avut si eu de a face cu jocurile lui de culise.Pana acuma n-a reusit nimeni sa-i stea in fata,oricat de mult s-a opus.Nici macar Vadim.Pe multi a calcat Badea in picioare.Omul stapaneste bine toate „tehnicile”.Oamenii din servicii niciodata nu termina activitatea.Ei raman tot timpul la dispozitie si executa misiuni oricand este nevoie de ei.Acolo nu exista pensie sau retragere ori indisponibilitate.Badea stie de ce.

 4. gabi spune

  Pana acum badia asta ii sugea ciorapii lui vadim, acum il loveste pe la spate. Mi-e sila de el, luati-l de pe mine!!!

 5. legio spune

  Cu acest col de securitate in frunte,vom avea ,,victorii” multe.

 6. cititor spune

  Putin rautacios articolul dumneavoastra;cele doua sticle au fost primite in dar de Sf.Dumitru anul trecut.Cit despre omisiunea de a fi invitat treceti-o ca vina a celui care a convocaat conferinta de presa.Cit despre cele discutate speram sa va avem in mijlocul nostru, cit mai des,pentru ca avem ce dialoga.Multumim pentru ingaduinta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate