Prinși de polițiști, imediat, după săvârșirea faptei de tâlhărie și arestați preventiv

0

În seara zilei de 21.12.2016, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Săvineşti au fost sesizaţi despre faptul că în aceeași seară, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unor persoane vârstnice din localitatea Zăneşti, de unde, prin folosirea violenţei, au sustras bani.
Imediat, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție, care au efectuat cercetarea la fața locului. Totodată, au fost demarate căutările, iar pe str. Luminii au fost depistate două persoane care la apariţia organelor de poliţie nu s-au supus somaţiilor și au fugit. Acestea au fost prinse de polițiști și imobilizate, fiind identificate în persoana a doi tineri de 19 și 26 de ani, din Zănești. Asupra acestora au fost găsite sume de bani ce nu au putut fi justificate.
În urma documentării activității infracționale, s-a stabilit că cei doi tineri au pătruns în locuința persoanelor vătămate, o femeie de 80 și un bărbat de 84 de ani, pe care, prin folosirea violenței, i-au deposedat de 1700 de lei.
În dimineața zilei de 22.12.2016, polițiștii i-au reținut pe cei doi tineri, iar în urma prezentării lor la Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă, instanța a dispus măsura pentru o perioadă de 30 de zile.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate