Prinși că tăiau copaci neautorizat, în urma unei monitorizări pe muntele Pietricica

15

În urma sesizarilor primite din partea cetățenilor, Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării Neamț a organizat o monitorizare pe muntele Pietricica în zona Releu, în vederea combaterii braconajului silvic. Au fost depistate 2 persoane care tăiau arbori. Aceștia au fost preluați de către efective din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț în vederea cercetării.

Pe aceasta cale, ANCBP Neamț mulțumește Poliției Municipiului Piatra-Neamț pentru implicare și promptitudinea de care au dat dovadă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
15 Comentarii
 1. Marius Anton spune

  Daca ati fi stat prin aceea zona si ati fi zilnic terorizati de gunoaiele astea de tigani amenintandu-va si zilnic trecand cu lemne pentru vanzare probabil vedea-ti lucrurile altfel….tinanad cont ca politia locala nu a facut nimic le face treaba un ONG.Politia a vezinit la sesizarea Ancbp

 2. legio spune

  Atunci cand trece autotrenul cu butuci ,scandura si lemne ,vajnicii nostri politieni au ……….orbul gainii si ptr refacerea vederii, iau ….ochiul dracului !

 3. Celentano spune

  Azi un ou,mâine un bou.Ce era la ma-sa in pădure sa ia lemne pentru a se încălzi.Dar mulți idioți pe aici care comentează ca a furat si țiganul sa se încălzească.Voi nu aveți bunici amărâți la tara care dintr-o amărâtă de pensie își iau lemne,medicamente si de ce rămâne mâncare.Astia furau pentru a vinde cretinilor.Lasati poliția sa-si facă datoria…

 4. Zabava Costel spune

  Pe aia cu camionul.nu I vede politia

 5. Ioan Izariu spune

  cautati tirurile cu lemne nu un amarat

 6. Adriana-Maria Bujor spune

  E usor sa arunci vina pe un biet amarat , care taia un copac sa faca putina caldura in casa familiei , gata au prins unul si e vinovat pentru toti copacii disparuti. Ei sunt mana in mana cu hotii si acum au gasit un tap ispasitor , pentru a se spala pe maini . Ce rusine.

 7. Aura Dragomirescu spune

  Ai taiat lemnul sa se incalzeasca! Nu sa se imbogateasca! Rusineee daraga politie!!!

 8. Lucian Botezatu spune

  Da ce ati facut vai vai,astia au taiat padurile Romaniei si nu stiam???

 9. Tiberiu spune

  În căruţa amărâţilor, conform fotografiilor, obervăm două crengi, nu copaci!
  Buştenii rezultaţi din defrişarea pădurilor României, încărcaţi în trenurile cu direcţia Austria, vânduti ca masă lemnoasă la preţ de nimic, nu fac obiectul niciunei anchete? Asta în timp ce la noi nu mai există prelucrarea lemnului. În locul Fabricii Foresta (de unde se puteau cumpăra la preturi convenabile deşeuri de fag pentru încălzire) bravează Shoping Center, în locul Morii (cu morărit – panificaţie) îşi realizează cifra de afaceri Lidl…
  Acestea sunt realele probleme, nu două crengi din căruţele unor amărâţi!

 10. Davai Dasvidania spune

  da pe astia cu camioanele nu.i vede nimeni ???

 11. Bogdan Bbu spune

  Politia ar trebui sa pazeasca Str. Bistritei ( varianta ) unde mereu, in fiecare zi, trec tiruri incarcate cu lemne. Dar acolo se ia spaga, se blatuieste tot. Efectele se vor vedea in vara cand temperaturile se vor ridica lejer la 50grade si cei cu varsta incepand de la 50 ani se vor stinge pe rand unu dupa altul.

 12. xx spune

  Daca braconeaqza pe Pietricica ar trebui incurajati sa vina si in oras ca acolo nu sint decit ciini vagabonzi

 13. Valentin Miron spune

  Poliția nu vede milioanele de metri cubi de lemn care merg afară,vede pe amărâtul care taie un copac ilegal pentru a se încălzi! Suntem un popor aproape pierdut si mai presus de toate umbrit de prostie si incapacitate.

 14. Irina Irina spune

  A facut bine politia ca a prins aceste persoane . DAR…cand altii fura cu tirul si ne lasa fara padure unde este politia?

  1. Bogdan Bbu spune

   Este blatuita, mituita, e foarte trist ce se intampla.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate