Prinşi beţi la volan

0

Trei bărbaţi de 36, 58, respectiv 59 de ani sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Vineri, 7 decembrie 2018, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Roman a depistat pe strada C.A. Rosetti, din Roman un autoturism condus de un romaşcan, de 36 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei

Sâmbătă, 8 decembrie 2018, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au depistat pe DJ 156 C, un autoturism condus de un bărbat, de 59 de ani, din Tazlău.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot sâmbătă, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au depistat în localitatea Pângăraţi un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, din Gârcina.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cele trei situaţii, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamţ
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate