Prin hotărâre de Consiliu Județean, elevii de la școlile nr. 5 și 8 din Piatra-Neamț vor putea învăța în clădirea de la Școlile Normale

0

Astăzi, 10 februarie, a avut o ședință extraordinară a Consiliului Județean Neamț în cadrul căreia au fost aprobate trei proiecte extrem de importante.

Unul vizează darea în folosință gratuită către Primăria Piatra-Neamț a clădirii de la Școlile Normale, pe care o deține Consiliul Județean, pentru a fi mutați în incinta ei elevii de la școlile nr. 5 și 8 din oraș, pe perioada cât aceste două unități sunt supuse unui proiect de modernizare. Documentele aferente hotărârii de Consiliu Județean pot fi citite aici – click.

Mă bucur că am găsit această soluție, de a fi mutați copiii în vecinătatea școlilor la care sunt arondați și nu va fi nevoie să străbată distanțe mari, pentru a ajunge la cursuri, pe perioada cât se va face reabilitarea celor două unități de învățământ.

a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Reamintim că decizia a fost luată de către președintele Ionel Arsene, ca urmare a reacțiilor părinților elevilor care ar fi trebuit relocați pentru cursuri într-un alt cartier, la propunerea conducerii Primăriei Piatra-Neamț.

Mai mulți părinți, îngrijorați când au auzit că trebuie să își mute copiii prin cartierul Speranța, pentru a putea participa la cursuri, pentru că în sălile de clasă în care învață în prezent urmează a se face lucrări de reparații, mi-au scris și m-au căutat personal, cerându-mi ajutorul. Nu puteam sta indiferent față de această situație și am identificat un spațiu propice derulării actului educațional, în clădirea de la Școlile Normale, pe strada Gavril Galinescu.”, a precizat Ionel Arsene.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate