Primul pas care ar trebui facut de politistii din Neamt

2

Dupa cum ne amintim cu totii, dupa prestatia „neorientata” data de domnul Soric in fata presei, au urmat sefii de post cu cea mai penibila iesire pe care am vazut-o vreodata din partea unei structuri „militarizate”, spunand in cor ca ei demisioneaza daca Soric ….. mai plange mult.
Daca domnul razboinic plangacios a ales sa demisioneze, se pare ca sefii de post au uitat ce ziceau cu cateva zile inainte. Cu toate ca noi, oamenii normali, nu intelegem cum o structura „militarizata” poate avea asemenea elemente, trecem cu vederea acest lucru, dar consideram de bun simt ca cei care au facut spume la gura sustinandu-l pe domnul Soric sa aiba bunul simt si sa isi ceara scuze fata de toti romanii care au crezut ca treaba este serioasa si ca cineva se ia aiurea de Soric.
Este imperios necesar ca atunci cand un grup de politisti iese in fata presei si fiecare dintre participanti spune ca demisioneaza si nu o face, fiind clar ca intentia politistilor nu era aceea de a demisiona vreodata, ar trebui sa iasa acum, la fel de barbati si  sa ceara scuze ca au mintit, eventual sa explice si de ce au mintit.
Nu mai poate cere nimeni unui nemtean care a vazut zeci de politisti mintind in cor ca acum sa aiba incredere in ei  A fost poate o greseala, o solidarizare inconstienta de moment, o manipulare sindicala, o schimbare de presiune atmosferica etc., insa cele mai elementare reguli de bun simt impun ca acei politisti sa isi ceara scuze fata de nemtenii care au auzit si au crezut ca ei vorbesc serios.
Nu am fi adus aminte de acest incident cu sefii de post, daca nu ar exista in Neamt un politist batut crunt de „persoane necunoscute inca” sau alte necazuri ale colegilor politisti, necazuri la care sefii de post nu s-au aratat solidari pana la demisie cum au facut-o in cazul domnului Soric.
Speram ca noul sef al politiei nemtene sa nu mai permita asemenea iesiri penibile si ne punem destule sperante in el, deoarece din surse demne de toata increderea am aflat ca nu este coruptibil si ca are pana acum cateva victime in randul politistilor corupti. Ramane de vazut daca va ordona sistemul sau va fi asimilat de sistem.

COMPLETARE ARTICOL :
Vedem acum sefi de post care spun ca ei nu au pomenit de demisie si ca alti colegi au vorbit in nume colectiv. Oare chiar asa de prosti ne cred pe noi toti ceilalti oameni din judet? Oare nu e clar ca daca ramanea Soric ei ziceau ca au fost de partea lui si acum se fac ca ploua? Daca erau asa de corecti, de ce nu au luat atitudine cand cineva a avut tupeul sa vorbeasca in numele lor? De ce au tacut pana la aceasta ora?
Daca aveau de spus ceva in apararea lor, ar fi trebuit sa o spuna atunci si sa se detaseze clar si public de aceasta initiativa, nu acum dupa. Iesirile acestea dupa ce faptul este consumat si dupa ce ei au stat ascunsi nu fac decat sa fie un alt afront adus inteligentei nemtenilor.

Domnilor sefi de post „corecti”, de ce nu ati spus nimic cand ati vazut la televizor cum cineva vorbeste in numele vostru? Ne credeti asa de prosti sa inghitim toate minciunile voastre? Noi toti stiam ca niciunul nu va demisiona si ca faceti un balci ieftin si se pare ca am avut dreptate 100%, dupa cum spuneam in data de 18.11.2010. sefii de post au declarat in cel mai penibil mod ca ei isi vor da demisia daca domnul Soric nu mai este sef, lucru care nu se va intampla sub nicio forma .
Domnilor sefi de post, cereti scuze oamenilor care au crezut in voi si in ce spuneti voi, aveti aceasta datorie morala fata de ei, nu fata de noi, caci noi stiam clar din prima secunda ca mintiti in grup.

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. cetatean spune

    Este prea mare CARACATITA – in special in „bratul” IPJ Neamt , dar sa speram ca se va face lumina si in celelalte „brate” ale caracatitei…ma refer si la Politia Comunitara, sa fie „ARESTATA” si MAFIA CONTRACTELOR….etc..

  2. Militieni comunisti spune

    Comportament de militieni comunisti………..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate