Primul endoscop la secția Interne a spitalului din Piatra-Neamț

1

De când există spitalul din Piatra-Neamț secția interne nu a avut niciodată un endoscop și colonoscop. Pacienții erau trimiși să facă aceste investigații la un astfel de aparat vechi aflat în policlinică.

Acum a fost adus, la secția interne, un endoscop care are și colonoscop de ultimă generație, cu fibră optică. Pentru cei care nu am avut niciodată nevoie de astfel de analize nu pare ceva deosebit, dar pentru medici din această secție care pot diagnostica pe loc este o investiție pe care o așteaptă de 20 de ani.

Investiția aceasta a fost promisă de toți cei care au condus județul în ultimi 20 de ani, dar abia acum cineva s-a ținut de cuvânt și a zis că face tot ce poate așa că iată, aparatul este instalat și funcțional.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Gabriela spune

    FELICITARI CELOR IMPLICATI SI NU UITATI SA SPUNETI CATE CEVA SI DESPRE ECOGRAFUL ADUS TOT ASTAZI IN AMBULATORIU LA CABINETUL DE GINECOLOGIE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate