Primăvara dăruirii pentru „Îngeri cu aripi frânte”. Zile de naștere oferite celor vulnerabili

0

Asociația „Născută Înger” din Piatra-Neamț dorește să facă din primăvara anului 2022 o perioadă a dăruirii. Proiectul „Îngeri cu aripi frânte” este un îndemn la empatie, solidaritate și spirit civic. Coordonatul Asociației, Carmen Suciu, continuă activitatea de sprijinire a semenilor în memoria surorii sale plecate la Ceruri mult prea devreme, Ella Suciu.

Îngerul protector al Asociației, Ella Suciu, s-a născut pe 31 martie, iar Carmen Suciu pe 2 aprilie. Amândouă, una din Ceruri, cealaltă de pe Pământ, își dăruiesc zilele de naștere celor în nevoi.

Iata mesajul lui Carmen Suciu referitor la acest proiect care transformă zilele de naștere în dăruire pentru cei care au nevoie de ajutor în aceste vremuri tulburi:

ÎNGERI CU ARIPI FRÂNTE! Niciun vis nu este imposibil! Încotro?

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți în fața a două drumuri, să știți care trebuie ales și totuși să ezitați? Să simți că o forță te trage din întunericul în care simți că te scufunzi pentru că misiunea ta este să oferi lumina?

Sunt treisprezece ani de când în viața mea au intrat oameni cărora le mulțumesc infinit. Unii ca o lecție, alții ca o binecuvântare, cert este că toți m-au condus către iubire și lumină. Fără familie alături, fără ei, fără voi dragilor, nu aș fi putut realiza nimic din toate acestea. M-ați ridicat când am căzut, m-ați îmbrățișat când am avut nevoie, mi-ați șters lacrimile, m-ați susținut, încurajat în a avea cât mai multe MISIUNI ÎNDEPLINITE, și pentru toate acestea vă mulțumesc.

Am învățat de la îngerul meu, Ella, să trăiesc fiecare zi, așa cum ar fi ultima, cu iubire și dăruire, am căzut, m-am ridicat, am transformat durerea-n dăruire, lacrimile-n iubire.

Oameni frumoși, generoși, plini de iubire s-au alăturat echipei VOLUNTARII ÎNGERILOR, împreună am putut aduce speranța, lumină, iubire, dăruire, acolo unde nu-i. Unii m-au criticat, judecat, alții m-au îmbrățișat, însă eu va mulțumesc tuturor pentru că fără voi nu aș fi putut să-mi recapăt aripile, fără voi nu aș fi putut deveni iubirea ce sunt. Împreună am putut construi punți de iubire, poduri de dăruire, împreună am unit cerul cu pământul, împreună am devenit o mare familie, VOLUNTARII ÎNGERILOR.

Știu că îmi sunteți alături necondiționat atunci când se poate și cum se poate. Puțin este când nu dăruiești nimic, vă port în suflet și în rugăciune.

Vocea copiilor abandonați în mizerie și foame să trezească iubirea din noi, să fim alături de ei. Conform Convenţiei ONU privind drepturile copilului, toţi copiii ar trebui să aibă garantat dreptul la educaţie, servicii de sănătate, locuinţe, timp liber şi un regim alimentar echilibrat. Dacă în lucrurile mici pe care le facem se află multă bunătate și dăruire, rezultatele pot întrece orice imaginație, căci orice lucru pe care-l facem cu dragoste are valoare veșnică.

Se apropie 31 martie, ziua îngerului meu, 2 aprilie, ziua mea, de asta m-am gândit ca toate aceste zile să le sărbătorim împreună prin iubire de om și Dumnezeu! Așa că, dacă v-ați gândit să-mi trimiteți vreo floare sau vreun cadou, m-aș bucura infinit dacă ați participa alături de mine la campania ,,ÎNGERI CU ARIPI FRÂNTE!” (proiect în colaborare cu Roman TV – Alexandra Manea-Predescu, Ziar Piatra Neamț – Mihaela Iosub), o campanie de strângere de fonduri, daruri pentru copiii din centrele sociale, copii abandonați în mizerie și foame, copii din comunități sărace, copii bolnavi și fără posibilități, copii fără părinți, dar și pentru „bunicii” părăsiți de copii și de societate. Uniți reușim!

Carmen Suciu, Asociația Născută Înger – Piatra-Neamț

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații:

Asociația Născută Înger
RO58BTRLRONCRT0345309301
BANCA Transilvania Piatra-Neamț

cu mențiunea ,,ÎNGERI CU ARIPI FRÂNTE”

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate