Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
  • :
  • :

Primarul Vali Puică, trimisul Moşului pentru copiii din Borleşti

Luna decembrie a fost una foarte plină pentru primarul comunei Borleşti, domnul Vali Puică, și încărcată de surprize pentru copiii școlilor din comuna pe care o păstorește cu drag.
Este ceva obișnuit ca Primăria și Consiliul local al comunei Borlești să asiste la serbările elevilor și să îi răsplătească cu multe cadouri.
Copiii l-au impresionat foarte mult pe trimisul moșului, domnul Vali Puică, colindele și piesele de teatru au redescoperit copilul din dumnealui și acest lucru l-a îndemnat să îi îmbrățișeze atât pe cei mici, cât și pe cei mai mari, oferindu-le câte o atenție.

„SUNT ȘI EU COPIL CA VOI….
Ce atmosferă de sărbătoare și câtă energie pozitivă în fiecare interpretare a prichindeilor…
Minunați părinți, vă felicit.
Minunate cadre , vă apreciem toată munca și sacrificiile făcute.
Inimioare mici vă transmit din suflet și cu recunostință, ca viața să vă rezerve tot ce e mai bun și vă mulțumesc, că în aceste zile de sărbătoare m-ați făcut să văd copilul din mine.”, a precizat primarul comunei Borlești, domnul Vali Puică.

De asemenea, recunoscătoare pentru prezența domnului primar și pentru cadourile primite, au fost cadrele didactice, însă cei cu zâmbetul până la urechi au fost bineînțeles copilașii.

Mulțumim domnului primar Vali Puică pentru sprijinul acordat an de an și pentru pachetele de Crăciun oferite tuturor copiilor„, au declarat reprezentanții Școlii Ruseni.

La școala noastră au sosit ajutoarele lui Moș Crăciun! Mulțumim domnului primar Vali Puică și Consiliului Local pentru darurile oferite tuturor copiilor de la școală și grădinită. Va dorim multă sănătate și Sărbători binecuvântate!”, au declarat reprezentanții Școlii Borlești.
„În prag de sărbători, preșcolarii și elevii Școlii Mastacăn au primit surprize, daruri de la Moș Crăciun, prin intermediul domnului primar, Vali Puică și al ajutoarelor sale, cărora le mulțumim pentru atenția cu care se apleacă mereu asupra elevilor noștri..Vă dorim tuturor sărbători fericite și un an nou plin de lumină și pace în suflete și inimi!”, au transmis reprezentanții Școlii Mastacăn.

Felicitări și din partea noastră pentru implicarea Primăriei și pentru timpul acordat educației, artei și pentru că de sărbătoarea cea mai frumoasă din an, cea a Crăciunului, copiii au fost pe primul plan în Borlești!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *