Consultare publică cu privire la funcționarea pârtiei de schi Cozla

0

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, lansează o primă consultare publică, referitoare la funcționarea pârtia de schi Cozla.

După cum bine știți, din cauza temperaturilor ridicate și a lipsei precipitațiilor, pârtia de schi nu a putut fi deshisă în sezonul 2019/2020.

Pe de altă parte, în sezonul 2018/2019, pârtia a funcționat 41 de zile în perioada 10.01 – 03.03.2019, la sfârșitul acestei perioade rezultând o pierdere financiară de 271.375 lei.

Astfel, cele 6.260 de bonuri fiscale emise în această perioadă au generat încasări de 218.625 lei, pe când cheluielile cu energia electrică, apa și costurile de pregătire și mentenanță a pârtiei, a stației de pompare și tunurilor de zăpadă sau de exploatare telescaun au totalizat 490.403 lei.

Știm că părerile sunt împărțite și, chiar dacă municipalitatea nu obține profit din exploatarea pârtiei, aceasta putând fi considerată un serviciu oferit pietrenilor, un motiv în plus pentru a trăi în Piatra-Neamț, nu ar trebui să constituie, totuși, o sursă de pierderi financiare.

Considerați că, dacă vor fi îndeplinite condițiile meteo, pârtia de schi de pe masivul Cozla ar trebui deschisă?”, se menționează pe pagina de Facebook a primăriei Piatra-Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate