Primarul Dragoș Chitic, vizită de lucru la Ștrandul Municipal

0

Primarul Dragoș Chitic a efectuat astăzi, 19 martie, o vizită de lucru în Ștrandul Municipal, unde au fost demarate lucrările de pregătire pentru sezonul estival 2019.

Împreună cu personalul din compartimentul pentru administrarea bazelor sportive și de agrement al primăriei, au fost inventariate aspectele care trebuie rezolvate până la deschiderea ștrandului în sezonul 2019 estimată, la fel ca în fiecare an, la 1 iunie.

„Prin societățile specializate ale Consiliului Local vom realiza lucrări de amenajare și întreținere a spațiilor verzi, aleilor pietonale, spațiilor de parcare și căile de acces auto, precum și a spațiilor de joacă și a mobilierului stradal. Pe lângă aceste lucrări, vom realiza și în acest an  investiții în modernizarea spațiilor de cazare, a terenurilor sportive și a zonei de plajă și bazine” ,a declarat primarul Dragoș Chitic.

 Personalul propriu al primăriei se va ocupa de reparații și amenajări, dar și de pregătirea instalațiilor și echipamentelor aferente bazinelor cu apă.

„În 2018, primul an în care Ștrandul Municipal a fost în administrarea directă a Primăriei Piatra-Neamț, a fost un sezon reușit,  cu reacții poztive din partea persoanelor care au vizitat ștrandul. Continuăm și în acest an să facem ceea ce este necesar  pentru creșterea calității serviciilor oferite, precum și atractivității acestei importante baze de agrement din Piatra-Neamț”, a mai completat Dragoș Chitic.

  • Primăria municipiului Piatra-Neamţ, Serviciul Comunicare
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate