Primarul Dragoș Chitic, la festivitățile de deschidere a anului școlar 2019 – 2020

0

Primarul Dragoș Chitic a participat astăzi, 9 septembrie, la festivitățile de deschidere a anului școlar 2019 – 2020 la Colegiile Naționale „Calistrat Hogaș” și „Petru Rareș”.

Vă mulțumesc pentru invitația de a participa alături de dumneavoastră la deschiderea noului an școlar, un eveniment încărcat de emoții, cu amintiri plăcute despre vacanța care s-a încheiat, cu gânduri bune pentru lunile care vor urma și cu speranțe că fiecare va avea un an școlar cât mai reușit. Îmi doresc ca școala să nu reprezinte o obligație, ci locul în care fiecare să vină cu plăcere, înțelegând importanța acestei perioade a vieții. Vă doresc mult succes, determinare și putere de muncă în acest nou an școlar!”, a transmis primarul Dragoș Chitic.


La Colegiul Național „Petru Rareș”, care împlinește în luna noiembrie 150 de ani de existență, în urma lucrărilor de renovare au fost descoperite și restaurate în această vară modelele originale pictate pe tavan și pereții unități de învățământ. Lucrările vor continua, cu sprijinul Primăriei Piatra-Neamț și sub coordonarea Direcției Județene de Cultură, și în lunile care urmează.

sursa: Facebook

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate