Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 20 august 2019
  • :
  • :

Primarul Dragoș Chitic a verificat stadiul lucrărilor edilitare

Primarul Dragoș Chitic a verificat astăzi, 6 noiembrie, stadiul lucrărilor propuse pentru acest an de Primăria Piatra-Neamț, dar și pentru a stabili ce lucrări mai trebuie făcute de Publiserv pentru a pregăti orașul de sezonul rece.

Dragoș Chitic : „La capitolul reparații capitale ale străzilor ne apropiem de obiectivul propus, 100.000 mp de străzi pe care am turnat un nou covor asfaltic în acest an. În privința arterelor pietruite anul acesta am modernizat un număr de 15 străzi și, astfel, din cei 163 km de străzi din orașul nostru au mai rămas de modernizat mai puțin de 12 km. Relaționarea foarte bună cu cetățenii, întâlnirile pe teren și dezvoltarea mijloacelor de comunicare moderne ne-au ajutat să intervenim acolo unde era mai multă nevoie .  La finalul anului, așa cum v-am obișnuit, voi prezenta un raport de activitate detaliat în privința lucrărilor edilitare realizate în acest an.”


Cetățenii  municipiului Piatra-Neamț pot semnala problemele din zonele în care locuiesc și să facă sugestii pentru a fi  incluse în programul de lucrări pentru anul 2019. Puteți folosi aplicația #PiatraNeamțCityapp pentru a raporta problemele pe care le semnalați în oraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *