Primarul de la Dămuc: ”Arsene a transformat promisiunile în fapte”

0
FOTO: Anton Covasan

Drumul județean 127A până la limita cu județul Harghita este un drum extrem de important pentru comuna Dămuc, un drum pe care primarul Anton Covasan l-a transformat într-o prioritate.

Deși a fost nevoie de multă muncă de convingere pe parcursul mai multor ani, primarul a dat o veste foarte bună. Promisiunile ultimilor ani se transformă în fapte și încep lucrările la DJ 127A. Dămucenii vor scăpa de praf, bălți și noroaie și vor avea… asfalt.

„Există momente în care toate supărările trec și în fața faptelor concrete se pot lua decizii. Un asemenea moment este astăzi, la Dămuc, când promisiunea domnului Ionel Arsene, de modernizare a drumului DJ 127A se concretizează pe zi ce trece.

Eu, Anton Covasan, primarul comunei, afirm direct că după mult timp visul meu și al locuitorilor a prins contur. De aceea, cred că este normal să fiu alături de actualul și viitorul președinte al Consiliului Județean în tot ceea ce întreprinde. După mult timp de activitate în administrație este pentru prima dată când pot spune că promisiunile s-au transformat în fapte.”, a declarat primarul comunei Dămuc, Anton Covasan.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate