Primarul comunei Ștefan cel Mare, interesat de crearea locurilor de muncă

0

Primarul comunei Ștefan cel Mare se arată a fi interesat de crearea locurilor de muncă pentru localnicii comunei și, de ce nu, și a celor din împrejurimi. Domnia sa privește acest parteneriat ca o adevărată oportunitate, reușind să creeze pentru început 30-35 de locuri de muncă pentru cei calificați cât și pentru cei necalificați cu posibilitatea calificării la locul de muncă.
Primarul Sorin Ouatu pune spațiul la dispoziția firmei de tricotaje ce urmează să-și desfășoară activitatea pe raza comunei, iar pentru motivarea localnicilor urmează să organizeze cursuri de calificare în domeniul croitoriei pâna la începerea activității în cadrul companiei. Susține că este o șansă pentru cei interesați fără a se pune problema de navetă sau alte cheltuieli, salariul fiind unul motivant pentru fiecare doritor. Mulți sunt cei care au participat la întâlnirea organizată în cadrul Căminului Cultural al comunei împreună cu un reprezentant al firmei creatoare și primarul comunei. Așteptăm cu nerăbdare să vedem și rezultatul acestui proiect.

MULT SUCCES!

Irina Gorgos

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate