Primarul comunei Girov cere ajutor pentru un caz social deosebit

0

George-Aurelian I., un copil de la Centrul de Ajutor pentru Viață din Turturești a fost elev al Școlii Gimnaziale „Prof. Gh. Dumitreasa” din Girov până în vara acestui an, când, în urma promovării examenului de admitere a devenit elevul Liceului Tehnologic Economic Administrativ din Piatra-Neamț.

Vasile Ciubotaru

Georgică este un copil imobilizat în scaun cu rotile și a fost sprijinit de Primăria Girov în anii gimnaziului cu transportul de la domiciliu la școală și retur, zilnic, timp de 2 ani.

Din păcate, odată cu începerea liceului la Piatra-Neamț, primăria Girov nu mai poate asigura transportul în afara comunei.

„Moral este să-l ajutăm și să găsim ajutor pentru a nu reteza viitorul unui copil. Rog pe această cale ajutor, sprijin instituțional pentru a salva viitorul acestui copil!”, este apelul primarului Vasile Ciubotaru.

Orice instituție sau transportator care își poate asuma sprijin pentru asigurarea transportului acestui copil de la domiciliul din Girov până la liceul din Piatra-Neamț și retur poate contacta primăria comunei pentru detalii. (click aici)

Dacă acest copil aflat într-o situație delicată a reușit performanța să își continue studiile, credem că este datoria comunității să îi ofere o mână de ajutor pentru a-l încuraja să își depășească condiția și să fie un viitor adult integrat în societate.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate