Primarul Chitic a demisionat din funcția de președinte al PNL Piatra-Neamț

1

Am decis să renunț la funcția de președinte al organizației PNL Piatra Neamț, pentru a acoperi mai mult din activitatea administrativă. Implementarea numeroaselor proiecte de dezvoltare pregatite pentru oras, mare parte prin absorbție de fonduri europene, asigurarea unor servicii publice de calitate și preocuparea în asigurarea resurselor necesare pentru o funcționare administrativă performantă necesită alocari mari de timp și energie din partea mea. Țin mult și la Primăria Piatra Neamț, și la PNL, îmi doresc ca ambele să funcționeze cu eficiență maxima, iar decizia mea exact asta are ca scop.” a scris Dragoș Chitic pe pagina sa de Facebook.

Nu am reușit să îl contactăm pe primar să înțelegem mai mult decât ce a scris pe Facebook, așa că ne vom da cu părerea punând cap la cap ce știm noi.

Credem că Dragoș Chitic s-a săturat de ”deștepții” de la PNL și a făcut o mișcare de tip ofsaid, lăsându-i în față pe toți cei care știau de fiecare dată ce e mai bine de făcut, cum e mai bine de făcut, când trebuie făcut și de ce. Mișcare primarului pare una de genul ”Ia faceți voi mai bine și mai mult dacă vă pricepeți.”.

Începând cu șeful PNL Neamț și terminând cu unii membrii de la PNL Piatra-Neamț, mulți credeau că știu mai bine decât Chitic ce trebuie făcut. Iată că acum au ocazia să și dovedească faptul că sunt niște politicieni care pot mai mult decât Chitic. Oare vor avea curajul să își asume conducerea PNL Piatra-Neamț cei din PNL care susțineau că Dragoș Chitic nu era competitiv în poziția de președinte al PNL Piatra-Neamț?

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Paula spune

    Domnul Chitic a fost lucrat de colegii de partid. Pacat.
    Pe cine va pune acum PNL candidat? Nu gaseste altul la fel de bun ca domnul Chitic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate