Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
 • :
 • :

Primarii nemțeni pot aduce curent și gaz în localități prin PNDL

Programul Național de Dezvoltare Locală le oferă primarilor o nouă oportunitate: bani de la bugetul statului pentru finanţarea construirii, modernizării, reabilitării sau extinderii sistemelor de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale.

Legea prin care sunt aduse completări la Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 28/2013 pentru aprobarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală a fost adoptată. Prin urmare, autorităţile administraţiei publice locale pot accesa fonduri pentru alimentarea cu gaz și electricitate.

„Impactul masiv al PNDL în dezvoltarea comunitățile românești nu poate fi contestat. La nivelul ţării, se derulează acum investiţii în infrastructură de peste 10 miliarde de euro, traduse în 12.681 de obiective. Sper ca primarii din județul Neamț să profite de această nouă șansă și să contribuie, alături de Guvern, la ridicarea nivelului de trai al românilor.”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.
2 comentarii la “Primarii nemțeni pot aduce curent și gaz în localități prin PNDL

 1. Elena

  Inițiativa e bună,dar ce faci cu oamenii săraci care nu au 4-5000€ sa investească în instalația proprie?mai bine acești bani ar trebui redirijati in sănătate, educație,sunt multe de făcut în Neamț

  Raspunde
 2. Brandusa

  Nu toti primarii se implica în dezvoltarea comunitatii locale şi nu acceseaza fonduri pentru obtinerea de finantare! In comuna Birgauani, de exemplu, mai sunt multe gospodarii care nu sunt racordate la reteaua electrica!!! Si Primaria spune mereu, acelasi lucru, de ani de zile, ca nu sunt fonduri!
  Mai pot spera locuitorii din aceasta comuna sa fie racordati si la reteaua de distributie a gazelor naturale de catre Primarie?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *