Primăria și Salubritas, acțiuni în problema câinilor fără stăpân la solicitarea iubitorilor de animale

0
Foto: Facebook Dragoș Chitic

La sediul primăriei Piatra-Neamț a avut loc astăzi o întâlnire pe tema problemei animalelor fără stăpân. În perioada următoare, se au în vedere acțiuni de parteneriat în ceea ce privește rezolvarea acestei probleme.

„În urma unei simple discuții pe facebook, am avut astăzi o întâlnire plăcută si constructivă despre problema cățeilor fără sau cu stăpân, cu doamna Adriana Hârțan, o persoană iubitoare de animale si foarte implicată de mai mulți ani în acțiuni care privesc viața îndrăgitelor patrupede. Am punctat câteva aspecte care pot îmbunatăți problema câinilor fără stăpân şi am stabilit câteva acțiuni concrete care să beneficieze de implicarea şi sprijinul Primăriei Piatra-Neamț şi a societatii Salubritas.Vă invit pe toți să ne implicăm în această problemă şi sunt convins că împreuna putem fi mult mai eficienți în ajutorarea câinilor fără stăpân şi în reducerea numărului celor prezenți liber pe străzi. Continuarea și mediatizarea campaniilor de sterilizare gratuită, organizarea de campanii educative si informative, implicarea unui numar cât mai mare de iubitori de animale precum şi stimularea adoptiilor sunt câteva dintre acțiunile concrete pe care le-am stabilit pentru perioada următoare în Piatra-Neamț.”, a declarat primarul Dragoș Chitic pe pagina sa de Facebook.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate