Primăria scoate ”carabelicii” – o decizie corectă. Apreciem că au ascultat de ziarpiatraneamt.ro și de cetățeni

1

La mai puțin de 24 de ore de la inițierea demersului ziarpiatraneamt.ro de a solicita public municipalității să găsească o soluție legală de eliminare a separatoarelor de benzi care creează disconfort și pericole în trafic, primăria Piatra-Neamț a emis un comunicat de presă în care anunță că s-a luat decizia îndepărtării „carabelicilor” de pe străzi.

Comunicatul primăriei poate fi citit integral aici – click.

Despre concluziile trase de municipalitate cu privire la cine este responsabil de acest eșec al separatoarelor de benzi în Piatra-Neamț și despre cum ar trebui recuperați banii pierduți vom discuta cu altă ocazie.

Pentru moment anunțăm doar că dorința majorității cetățenilor a fost ascultată și apreciem susținerea primită de la cititorii noștri în demersul pe care l-am făcut, atât în atenția primăriei, cât și în atenția instituțiilor care ar trebui să facă anumite verificări cum ar fi IPJ Neamț, ISCTR, Poliția Locală etc.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
 1. Clau spune

  Ce imi plac mie aceste articole, in comunicatul primariei spune clar de „indisciplina in trafic” dupa consulatarea cu cetatetii si organele abilitate, politia, care a condus la eliminarea acestor separatoare.
  Nu vom ajunge nicaieri cu asa atitudine, in loc sa il inveti pe om sa fie disciplinat (chiar prin avertisment, amenzi daca nu intelege) mai bine ii faci un ogor prin care sa circule cum vrea el.
  De cand au aparut separatoarele am vazut mult mai putine opriri la bordura pentru „5min sefu, iau o paine la copil”, pentru ca isi umplea frigiderul gratuit, acum e liber. La fel ca la Orion, cand vii depe M. Viteazu si se gasesc 2-3 sa faca stanga la informatica acum ca nu mai sunt garduletele. Dar…noi stim foarte bine sa facem exceptii de la lege pentru oricine.
  Va invit 1h in oras sa vedeti care este de fapt cauza ambuteiajelor si ciocnirilor din trafic, intre 12-13 si dimineata intre 7.30-8.30 orice traseu, asa de la butoane toti suntem corecti.
  P.S. Multumesc pentru nepublicare, ca nu da bine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate