Primăria Piatra-Neamț, vinovată de producerea de accidente

0

Primarul Andrei Carabelea a declarat prin intermediul unei postări pe Facebook (click aici) că într-o dimineață s-au produs accidente din cauză că nu s-a dat cu materiale antiderapante pe străzile din Piatra-Neamț.

La acel moment l-am suspectat pe noul primar că vrea să folosească această declarație ca să motiveze demiterea directorului de la Publiserv și am verificat afirmațiile acestuia.

În dimineața la care face referire primarul s-au produs 7 accidente pe raza municipiului Piatra-Neamț. La două dintre acestea s-au folosit înțelegeri amiabile, iar la restul, în constatările poliției rutiere a fost notată cauza: drumul, adică faptul că drumul era alunecos pentru că nu fuseseră împrăștiate materiale antiderapante. Deci, primarul Carabelea a avut dreptate. Poliția a constat că primăria Piatra-Neamț, în calitate de administrator al drumului, are partea sa de vină în dinamica producerii accidentelor respective.

Producerea de accidente rutiere din cauza UAT Piatra-Neamț este de neacceptat, motiv pentru care solicităm conducerii primăriei sancționarea severă a celor care se fac vinovați.

Dacă Publiserv nu a respectat timpii de intervenție cu antiderapant din contract, atunci să se sancționeze nu numai vinovații, ci să se penalizeze financiar și suma contractată.

Dacă niște funcționari din primărie au făcut un contract după cum i-a tăiat pe ei capul și firma care trebuie să dea cu antiderapant nu are obligația să intervină imediat, ci după ore, atunci acei funcționari să fie dați afară.

Cine a greșit, să plătească. Este inacceptabil să faci accident din cauza primăriei la care plătești taxe și impozite pentru mașină, parcare etc. Așa ceva nu poate fi iertat.

Vom urmări îndeaproape acest subiect ca să ne asigurăm că vinovații vor fi sancționați pe măsură.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate