Primaria Piatra Neamt – vigilenta si promptitudine

4

Dupa foarte multe luni de zile de cand un trotuar pavat din cartierul Maratei s-a prabusit si a devenit incubator de sobolani, locatarii au fost cuprinsi de nemultumiri si vazand ca primaria Piatra Neamt nu reactioneaza in nici un fel la sesizarile lor au trecut la treaba . Unul a adus nisip din nu stiu ce comuna , altul ustensile si asa mai departe, si au format o echipa care sa repare trotuarul, sa repuna pavelele si, cel mai important, sa desfiinteze crescatoria de sobolani .

Si asa locatarii s-au trezit dimineata cu chef de treaba si au inceput sa repare trotuarul. Nici nu au apucat sa ajunga cu lucrarea pe la jumatate ca cine credeti ca a venit ? O masina de la primarie din care s-au coborat doi stimabil ce s-au legitimat si au inceput sa ia oamenii la intrebari de ce repara trotuarul pe care primaria nu s-a sinchisit sa il repare luni de zile . Oamenii au explicat reprezentantilor primariei ca au facut nenumarate sesizari si ca sobolanii ce cresc acolo intra in boxe iar unul dintre locatari a avut intuitia sa spuna ca Stefan le-a zis sa repare singuri si sa nu mai reclame .
Este de apreciat vigilenta primariei care luni de zile nu a bagat in seama reclamatiile oamenilor dar cand acestia s-au apucat sa rezolve singur problema, niste reprezentanti au reusit sa vina imediat . Oare sa fi fost sesizati ca cineva face o lucrare in Piatra Neamt si nu are binecuvantare de la primarie si au crezut ca este vorba de vreo firma care nu a achitat zeciuiala ?

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. nationalistu` spune

  Bine ca n-au patit ca aia de la Suceava care si-au facut singuri un pod dupa ce trei ani au stat fara podul luat de ape,dupa care au venit de la primarie si l-au demolat pentru ca era facut fara autorizatie.Poate vin si astia si strica trotuarul ca sa-l faca asa cum a fost.

 2. cris99 spune

  Stiti de ce sunt asa „vigilenti” subalternii lui Stefan?Simplu, au venit sa le aminteasca poporenilor ca in conformitate cu prevederile legale, orice lucrare in spatiul public se face cu autorizatie de constructie .Nerespectarea acestei prevederi, atrage dupa sine amenzi usturatoare, adica bani la bugetul lui Pinalti cu care bani, acesta ar putea sa acopere finantarea unor contracte de prestari servicii pentru clienti PDL. Ex. contractul cu ornarea stalpilor si copacilor de prin oras .

 3. x spune

  Sint multe trotuare de reparat incepind sa zicem cu Eminescu unde totul este denivelat,dar de la reparatii „nu iese nimic” Se schimba pavelele si bordurile din parculetul din centru desi sint perfecte(ymetrica Suceava nu are desfacere la ce produce?)

 4. eu spune

  niste nenoriciti,… cei de la primarie, daca aceasta intamplare este reala. si am niste trotuare varza prin fata blocului, toata apa din strada la ploi in loc sa se duca in canalizare se duce in subsolul blocului si asta datorita celor de la primarie care au facut receptia la aceste lucrari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate