Primaria Piatra Neamt proiecteaza si trimite navete spatiale in cosmos ?

4

Construirea navetei spatiale Columbiei a început in 1975, în California si a durat pana in anul 1979 dupa care a fost testata pana in anul 1981 dupa care a fost lansata pe 12 aprilie 1981 și s-a întors pe 14 aprilie 1981, orbitând planeta de 36 ori. Naveta Columbia a mai zburat trei misiuni pentru a fi testata iar prima misiune cu un echipaj format din patru astronauți, a fost STS-5, lansată pe 11 noiembrie 1982.In următorii 3 ani, au mai fost finalizate două noi navete, Discovery și Atlantis. Asadar intre ani 1975 si 1985 adica in 10 ani , au fost construite 3 navete spatiale cu care a fost inconjurat pamantul de peste 100 de ori .
Primaria Piatra Neamt , sub atenta obladuire a domnului arhitect şef al municipiului , Dan Florea, se chinuieste de 12 ani sa faca un Plan Urbanistic General .
Ultimul P.U.G. al orasului Piatra Neamt trebuia actualizat si aprobat in maxim 10 ani si ultima aprobare dateaza din 1998 ( H.C.L. nr. 113 din 24.04.1998 ) . Primaria Piatra Neamt s-a apucat prin 2005 de un nou P.U.G care ar fi trebuit sa fie gata pana in 2008. Au mai trecut 5 ani si P.U.G. – ul , ghici ghicitoarea mea , inca nu este gata , mai sunt cateva avize de avizat, a declarat domnul arhitect şef al municipiului Piatra Neamţ, Dan Florea .
Noi am avertizat inca din 2010 ca s-a cam terminat valabilitatea P.U.G. dar primaria Piatra Neamt s-a facut ca ploua . In realitate interesele „nemtenilor destepti” au tinut blocata aparitia noului Plan Urbanistic General , aparitie care ar fi stricat smecheriile cu terenuri si constructii pentru foarte multi parveniti .
Noi ne intrebam retoric : Daca altii in 10 ani au facut 3 navete spatiale, cat de tampiti crede domnul Dan Florea ca sunt pietrenii ca sa isi permita sa spuna ca P.U.G. ul de care s-a apucat in 2005 si trebuia sa fie gata in 2008 nu e inca finalizat pentru ca sunt necesare mai multe avize de la ministere .
De cand ne pacaleste domnul arhitect sef  ca lucreza la P.U.G., oamenii s-au saturat de facut navete spatiale si au trecut la creat roboti pe care i-au si trimis pe Marte , planeta ce se afla la o distanta de 560 milioane de kilometri  si nu va mai spun ca in acelasi timp cat domnul Florea trebuia sa actualizeze un plan al orasului altii au catografiat cateva planete si vreo 3 oceane. Cel putin daca ar avea bunul simt sa nu mai ofenseze inteligenta pietrenilor cu explicatii penibile in spatele carora se ascund interese imobiliare vizibile cu ochiul liber de pe Marte .
Domnul arhitect care crede ca toata lumea este proasta a declarat acum cateva zile pentru ziarul Ceahlaul ca lucreaza la cele 16 avizari necesare P.U.G., uitand ca aceeasi poveste a spus-o si in Bursa Constructiilor din 21.04.2011 si in 2010 cand zicea ca a primit P.U.G.-ul care este tot in faza de avizare. Noi am facut un calcul si am concluzionat ca daca ar fi luat avizele de pe Marte ar fi durat mai putin pentru ca sunt necesare doar 254 de zile dus si 254 de zile intors.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Elena Gaina spune

  Pana la urma, in acest moment, este aprobat acest nou PUG? Sau mai dureaza? pana cand? oare?
  Multumesc!

 2. PDLPSDPLJAF spune

  Dan Florea nu are treaba cu asa ceva, asta e o simpla nevertebrata in Primarie. Totul, exclusiv totul, depinde de PINALTY!

 3. nationalistu` spune

  Multumesc! Ce sa faci? Si ADMINUL ca si omul.Cateodata bun cateodata rau.Multumesc inca o data pentru lamuriri! Acum am inteles.

 4. nationalistu` spune

  Foarte buna paralela cu navele spatiale si cu cartografierea oceanelor.De multe ori umorul este de calitate la voi.Insa nepricepandu-ma aproape deloc la imobiliare si alte domenii de acest gen nu-mi dau seama ce s-ar putea ascunde in spatele intarzaierii acestui plan urbanistic general.Banuiesc dar mi-i sa nu gresesc.

  ADMIN : Un PUG actualizat delimiteaza clar zonele istorice , zonele in care se poate construi , stabileste ce se poate si cum , traseaza si implementeaza noile reglementari internationale in materie de urbanism si arhitectura ….adica nu mai pui pavele pe unde vrei , nu mai construiesti unde vrei si ce vrei , nu mai darami ce vrei si asa mai departe .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate