Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
  • :
  • :

Primăria Piatra-Neamț: Este timpul pentru curățenia de primăvară!

Primăria municipiului Piatra-Neamț a declarat luna aprilie – „luna curățeniei de primăvară”. Acțiunea „Piatra Curată” se desfăşoară pe toată durata lunii aprilie și sunt invitați să se implice toți cetățenii municipiului Piatra-Neamț care vor să se alăture acțiunilor municipalității de ecologizare și de înfrumusețare a orașului și să atragă atenția în ceea ce privește aruncarea necontrolată a deșeurilor.

Pentru această ediție, municipalitatea pietreană a achiziționat 400 de puieți de arbuști ornamentali din speciile Spiraea bumalda (Cununița roșie), Weigela, Berberis vulgaris  (Dracila), Cornus elegantissima (corn), Deutzia, Buddleja davidii  (liliac de vară) și Potentila fructicosace  ce sunt distribuiți asociațiilor de locatari începând de miercuri.

Săptămâna viitoare, în zilele de luni și marți vor fi distribuiți puieți de arbori din speciile pin negru și molid argintiu unităților de învățământ și ONG-urilor care se vor alătura campaniei și care vor dori să facă plantări. Toți cei care vor participa la campaniile de ecologizare vor primi saci pentru deșeuri și mănuși de unică folosință. Vă invităm să vă alăturați demersului nostru pentru a ne păstra statutul de oraș verde și curat!

„Piatra-Neamț este recunoscut ca unul dintre cele mai curate orașe din țară, iar statutul de Perlă a Moldovei trebuie menținut prin implicarea fiecăruia dintre noi. Vă invit să fiți partenerii municipalității pietrene, la fel ca de fiecare dată, și la ediția Piatra Curată 2019 pentru un oraș verde și curat. Curățenia și estetica orașului vor reprezenta o prioritate și în acest an, în care vom planta peste 1000 de arbori și arbuști” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Toţi cei care doresc să se alăture campaniei, persoane fizice, sunt rugaţi să ia legătura cu preşedinţii asociaţiilor din care fac parte. De asemenea, ONG-urile şi agenţii economici care nu s-au înscris deja în campanie şi doresc să o facă sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon 0233210872.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *