Primaria Piatra Neamt este nevinovata

1

Am avut ocazia saptamana trecuta sa il vedem pe domnul consilier local Chirila Viorel cum se plangea ca vrea igenizare si nu mai stiu ce prin parc.


Am fost, ne-am documentat si am observat ca domnul consilier nu stie ce spune si se ia degeaba de Primaria Piatra Neamt. Pentru a intelege domnul consilier si altii ca domnia sa cum stau lucrurile in realitate, am fost in parc, am cercetat, am facut poze si vom explica foarte clar cum stau lucrurile, ca pe viitor sa nu mai fie  obraznici .

Domnule consilier local, sub acel pod unde va plangeti dumneavoastra ca ar trebui igenizat locul se pare ca nu ati inteles. Acele tomberoane pline si inconjurate de gunoaie sunt puse in mod special pentru a atrage atentia turistilor prin socarea acestora. Nu vezi in centrul oricarui oras asa ceva. Aceleasi tomberoane sunt folosite si in scop educativ pentru copiii care frecventeaza zona. Gasirea diverselor gunoaie de catre copii face parte din procesul de educatie interactiva. Astfel, minorii analizand fiecare gunoi gasit vor intreba parintii ce reprezinta si in acest mod copilul va asimila informatii despre obiecte pe care nu le regaseste in mod normal in mediul socio-familial in care se dezvolta, largindu-si astfel spectrul informational. Deci acele gunoaie au rol educativ si de design. Daca ati merge la un studio de filmare sa vedeti cati bani cheltuiesc acei oameni ca sa reproduca un cadru cu astfel de tomberoane, ati intelege ce avere se acunde in acel loc.

Aranjamentele florale care par a fi plante distruse sunt in realitate un design de tip ikebana si pozitionari feng shui conform regulilor de creare a coltului dragostei. Iar daca nu intelegeti aceste principii foarte la moda va rugam sa nu va mai dati cu parerea: aceste lucruri regleaza energiile ce ne inconjoara si sunt esentiale comuniunii energetice om – natura.

.

Mos Craciunii cazuti prin parc nu sunt neglijente de imagine, ci fac parte dintr-un amplu plan de combatere a consumului de etnobotanice. Aceste figurine gonflabile sunt asezate in pozitii similare celor produse de consumul in exces de etnobotanice pentru a atrage atentia tinerilor ce se poate intampla daca consuma astfel de substante halucinogene.
.

Iar centrul de informare turistica este abandonat special pentru interesul turistilor. Daca un turist vine ramolit de pe drum si gaseste informatii din prima va merge direct la un loc de cazare si se va odihni. Asa, daca nu gaseste informatii, este obligat sa cutreiere tot orasul sa caute si implicit  sa viziteze mult mai multe locuri decat isi propusese initial, ca sa nu vorbim de faptul ca va consuma mai multa benzina, sucuri si tigari, ajutand astfel la dezvoltarea economiei locale.

Pe viitor, inainte de a critica si a cere igenizari, va sfatuim sa va informati cu atentie si sa nu va mai luati dupa aparente. Multe lucruri nu sunt ceea ce par a fi. Autoritatile locale isi fac datoria dar ….. „ascunse sunt caile …. primariei” si mult peste puterea noastra de intelegere.

Ironicus de Neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. alina spune

    uau

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate