Primăria Piatra-Neamț: A avut loc prima ședință de Ordine Publică

0

Primarul Dragoș Chitic a convocat astăzi prima ședință din acest an de Ordine Publică constituită la nivelul municipiului Piatra-Neamț.1-dsc_0138

În cadrul ședinței s-a realizat un bilanț al activității din anul 2016 și s-au stabilit prioritățile pentru anul 2017 în vederea creșterii siguranței si ordinii publice.

,,Vom continua și în acest an să creștem numărul de polițiști locali pe stradă în patrule care să acopere toate cartierele orașului, pentru ca cetățenii din Piatra-Neamț să se simtă in siguranță și pentru a preveni comiterea faptelor antisociale. Vom continua și extinde protocolul de colaborare cu Poliția Municipiului Piatra-Neamț și Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț și vom realiza acțiuni comune pe linia combaterii cerșetoriei și a distrugerii bunurilor publice.

Ne dorim ca in anul 2017 să suplimentam numărul camerelor de supraveghere video prin amplasarea de noi dispozitive în zonele in care se produc frecvent încălcări ale legii.” a declarat Dragoș Chitic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate