Primăria municipiului Piatra-Neamț – anunț în atenția asociațiilor de proprietari

2

Primăria municipiului Piatra-Neamț – anunț în atenția asociațiilor de proprietari

Vă reamintim că termenul de atestare a administratorilor de condominii a fost 01.01.2022, conform Legii 294/18.12.2020 privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 21/2019 pentru prorogarea termenului prevăzut la art. 106 din Legea nr. 196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor.

În acest sens, atragem atenția administratorilor care profesează la asociațiile de proprietari și nu au obținut atestatul în conformitate cu prevederile Legii 196/2018 să facă demersurile pentru intrarea în legalitate.

Menținerea în funcție a unui administrator neatestat sau angajarea de către președintele asociației de proprietari a unui administrator neatestat atrage după sine aplicarea sancțiunii contravenționale prevăzute de Legea nr. 196/2018.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Dracon spune

    Nu vi se pare ca Asociatia de Propietari este o asociatie privata ,de ce isi baga primaria nasul intr-o asociatie privata ?

    1. Alexandru Udrea spune

      Foarte bine ca aceasta piața este reglementata. Totuși, aceste cursuri ar trebui măcar în aceasta perioada sa fie sporite și sponsorizate de primărie. Dacă tot se impun reguli, ce ar fi, pe lângă amenzi sa ofere și alternative pentru a evita amenzile? De fiecare data când vad o știre despre amenzi aduc aminte celor din conducerea primăriei și a Consiliului local ca datoria lor de legiferatori și implementatori nu trebuie sa fie 100% coercitiva, mai ales ca avem liberali la conducere. Cer pe aceasta cale, la fiecare anunț de acest gen sa fie listate și alternativele – în cazul nostru cursurile de calificare disponibile. Închipuiți-vă majoritatea bătrânilor care administrează aceste condominii ca le este greu sa găsească cursurile. Mulțumesc anticipat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate