Primăria investește sute de mii de euro în ștrand fără nicio logică

1

Consilierii locali PNL, PSD, USR, PRO și ALDE au venit cu tot felul de idei de investiții pentru ștrandul din Piatra-Neamț, dar, pentru că ei sunt rupți de realitatea în care trăim, au uitat cel mai important lucru. La Piatra-Neamț avem singurul ștrand din Europa unde, conform vorbei românești, ”avem WC-ul în fundul curții”.

Fosta stație de epurare a ștrandului a fost distrusă și închiriată pe post de loc de joacă. Apele uzate din bazine le dăm la finalul sezonului în Bistrița, iar dejecțiile venite de la WC-urile și terasele din ștrand se adună, ca la țară, în niște gropi din fundul ștrandului de unde sunt teoretic luate cu vidanjele.

Din păcate, cei care administrează acum orașul sunt în filmul lor și vor să investească bani doar în lucruri cu care se pot lăuda pe rețelele de socializare, nu în ce ar trebui investit cu adevărat.

E ca și cum cei de la primărie ar renova acum clădirea primăriei și ar face-o să se învârtă după Soare, dar ar folosi ca în Evul Mediu olițe de noapte. Cam așa de „smart” se prioritizează investițiile în Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Joker spune

    O sursă inepuizabila de sifonare a banului public Strandul cui o fi.Datoriile le a facut o firma privată, de plătit s a ocupat Primaria. Hoți cu diplomă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate