Primăria! Consiliul Local! Mai votați încă o dată regulamentul pentru evenimente că râd și curcile de voi

0

Despre faptul că totul este o bulibășeală totală la primărie nu mai amintim. Despre faptul că aleșii locali din consiliul local habar nu au ce votează și nu citesc ce votează e clar și asta. Dar acum vedem că nici funcționarii care se ocupă de legalitate și de acte nu mai știu pe ce lume sunt.

Analizând un alt regulament făcut ciudat și intitulat ”Regulament privind organizarea și desfășurarea evenimentelor de comerț stradal în Municipiul Piatra-Neamț” am observat că la Art. 17 are de două ori litera i) cu conținuturi diferite. La băieții ăștia de la primărie alfabetul este h,i,j,i,k. Click aici pentru regulamentul votat și în vigoare.

În afară de faptul că și acest regulament e plin de aberații, ar trebui măcar să fie corectate literele de la articole că, odată votat prost, regulamentul nu poate fi modificat decât tot prin vot. Așadar, domnilor consilieri locali, sunteți de râsul curcilor. Puneți mâna măcar și corectați și votați din nou.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate