Primăria comunei TAȘCA: Anunț pentru ocuparea unui post de consilier – programe europene

0

postPrimăria comunei Tașca, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de: consilier, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului programe europene, conform prevederilor Legii nr. 188/1999, modificată și completată și HGR nr. 611/2008, modificată și completată.

Dosarele de înscriere se pot depune la sediul Primăriei comunei Tașca – compartimentul Resurse umane și salarizare, în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial.

Condițiile pentru participare la concurs sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă.
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: 1 an.

Concursul va avea loc în sala de ședințe din cadrul Primăriei comunei Tașca, constând în două probe: proba scrisă, programată în data de 27 martie 2017, orele 10.00 și interviul se va susține în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Data și ora susținerii interviului se va afișa odată cu rezultatele la proba scrisă.

Relații suplimentare la telefon 0233 255 023.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate