Primar PSD din primul tur cu 56% la Piatra-Neamț

3

Primar PSD din primul tur cu 56% la Piatra-Neamț iar candidatul PNL va lua doar 23% . Asta anunțau PSD-iștii în sondajele de presă pe care le publicau prin ziarele din Piatra-Neamț înainte de alegerile din 2004. Desigur că Gheorghe Ștefan, care a candidat din partea PNL la acea vreme, i-a bătut pe PSD-iști de i-a ascultat cu urechea.
Acum, în 2016, PSD lucrează iar la un sondaj … tare sunt curios cum vor arăta cifrele căci iar se cred social democrații pe cai mari și parcă văd că o să-i zăpăcească din nou cu bătaia (electorală) PNL-iștii de la Piatra-Neamț.
sondaj-psd-2004

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Stefan spune

  Asta era adevarul cu cateva luni inainte de alegerile din 2004!Daca alegerile ar fi fost dintr-un singur tur , ca acum , ar fi castigat tot Rotaru!Stefan a castigat in turul doi ,nu fiindca era mare scula , ci fiindca a stiut sa faca o campanie profesionista.

 2. cititor40 spune

  Daca ION ROTARU CANDIDEAZA ,CASTIGA LA PAS ALEGERILE!
  PERSONAL ,VOI FACE CAMPANIE ,VOLUNTAR, PENTRU EL!

 3. Sergiu spune

  Nu vad de ce e musai sa-i zapaceasca PNL-ul…. La ce se intampla acum in PNL, nu le dau prea multe sanse de castig.

  Normal ca PSD va scoate un sondaj in care ii bate pe toti de nu se vad. Iar pe la ei, pe acolo, vor consulta adevaratul sondaj care va da fiori tuturor…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate