Primar PNL, despre PNL: „Dacă eşti în partidul lor eşti bun, dacă ai altă opţiune politică, nu mai eşti bun şi trebuie să fii hărțuit și să se încerce prin orice mijloace intimidarea ta”

1

Primarul Dragoș Chitic, ales din partea PNL la primăria Piatra-Neamț, a decis să candideze din partea altui partid. De fapt, cei din PNL au zis că nu ar mai avea voie să candideze și au pus alt candidat în locul lui, pe cineva cu șanse mult mai mici. Astfel, Dragoș Chitic a fost nevoit să plece să candideze din partea altui partid.

Pentru această migrare politică, prefectul PNL l-a demis din funcția de primar și, într-un mod absolut penibil, unii din PNL care îl lăudau și îl susțineau pe Chitic, acum explică lumii ce rău e.

Ce spuneam noi, a descoperit acum și Dragoș Chitic…pe pielea lui. Spre deosebire de toate celelalte partide, la PNL/PDL plutește în aer dorința de a face rău celor care nu sunt de partea lor, indiferent că esti implicat în politică, că ești din presă, din mediul de afaceri sau de oriunde. Dacă nu ești cu ei ești un infractor, un mincinos, un PSD-ist, un m**st și devii ținta tuturor hărțuirilor care le stau la îndemână.

Din acest motiv ei nu trebuie să fie votați și lăsați să ajungă la putere. Ca să nu poată face abuzuri, căci dacă pot le vor face sigur!

Iată ce scrie cel mai votat PNL-ist din Piatra-Neamț:

Am văzut că adversarii mei politici îşi doresc cu orice preţ încetarea mandatului meu de primar, pentru că sunt candidat din partea altui partid. În orice ţară civilizată din lume poţi candida de la formaţiunea politică care ţi se potriveşte şi în care ai încredere că poți să iți pui în practică proiectele. În România unii interpretează că nu ar fi aşa. Asta e “politica” la noi, dacă eşti în partidul lor eşti bun, dacă ai altă opţiune politică, nu mai eşti bun şi trebuie să fii hărțuit și să se încerce prin orice mijloace intimidarea ta. Sunt un om puternic si nu mă voi lăsa intimidat, indiferent de metodele folosite.
Unii dintre contracandidaţii mei, văzând că nu au nicio şansă de a mă schimba prin vot, ales de oameni, în mod democratic, apelează la cele mai murdare metode pentru a face acest lucru. Le transmit răspicat: dacă aşa interpretaţi voi legea, atunci încetaţi-mi mandatul, în dispreţ total faţă de ceea ce-și doresc acum cetățenii orașului și ce au votat pietrenii în urmă cu patru ani. Vă veţi bucura doar câteva zile de iluzoria voastră victorie, pentru că pe 27 septembrie pietrenii vor face dreptate. Primarul este ales de oameni şi nu de politicieni mârşavi. După 27 septembrie nicio interpretare subiectivă a unei legi nu vă va mai da dreptul să mă înlăturaţi de la conducerea oraşului.
Aţi oprit mandatele a patru primari, opriţi şi mandatul meu, dar nu aveţi nicio şansă să îi opriţi pe pietreni să îşi aleagă primarul pe care îl doresc. Nu veţi putea niciodată să opriţi furia alegătorilor faţă de mizeriile voastre şi jocurile politice meschine pe care le faceţi. Dacă asta vreți, nu aveţi decât să mă demiteţi printr-o metodă josnică. Pietrenii sunt oameni inteligenţi, care nu se lasă păcăliţi de manevrele voastre politicianiste, ştiu să-şi aleagă, să-şi susţină şi chiar să-şi apere primarul pe care îl doresc. Mai sunt doar câteva zile până la alegeri, iar pietrenii vă vor opri prin votul lor să mai faceți abuzuri, să interpretaţi legea după bunul vostru plac şi după cum vă dictează interesele voastre electorale meschine.

1 Comentariu
  1. Andras Varga spune

    PNL trebuie sa ajungă lângă pntcd . Acolo le este locul .
    De când cu pandemia am realizat că sunt mai nocivi și decât comuniștii .
    Erau gripe și pe atunci da nu opreau economia națională .
    Și zăpezi erau, cat gardul, da nu îi prindeau nepregătiți veșnic ca pe ăștia acum in fiecare an .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate