Prima zi din an a început cu o tragedie în Borca: Un bătrân a murit intoxicat cu fum în casă

0

Chiar la început de an, pe 1 ianuarie, în jurul orei 00:15, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Pârâul Pântei, comuna Borca.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Borca cu o autospecială de stingere și pompierii militari din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.
Incendiul s-a manifestat în interiorul unei camere, la nivelul patului amplasat lângă sobă.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. A ars patul și s-au deteriorat bunuri materiale din cameră (obiecte de mobilier, televizor, materiale textile, pereții camerei etc).

Până la sosirea militarilor, din interiorul casei a fost evacuat un bărbat de 92 de ani, în stare de inconștiență (intoxicat cu monoxid de carbon). Echipajul SMURD a preluat victima și imediat a început efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia de către un echipaj de la SAJ.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic produs de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire.

ISU Neamț

Condoleanțe familiei!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate