Prima zăpadă a scos utilajele pe drumurile județene

0

Prima zăpadă căzută peste judeţ a scos pe trasee utilajele care au împrăştiat material antiderapant pe drumurile judeţene. În cursul zilei de miercuri, 25 noiembrie, s-a intervenit pe traseul ce duce către Bisericani, pe DtraseuJ 155F Bistricioara – Durău şi pe Izvorul Muntelui.
“Utilajele sunt pregătite pentru intervenţii pe timp de iarnă încă de la începutul lunii, aşa cum prevede contractul, care a fost încheiat anul trecut, pentru lucrările care se execută în sezonul rece din acest an calendaristic. Toate utilajele sunt dotate cu GPS, pentru a fi controlată deplasarea lor în teren, şi de miercuri, 25 noiembrie, la Drupo se va asigura serviciul de permanenţă, pentru a putea fi preluate toate problemele care se raportează din teritoriu. În cazul în care temperatura aerului va coborî sub zero grade Celsius, utilajele vor acţiona pentru combaterea poleiului, în special în zonele predispuse acestui fenomen. De asemenea, vor interveni şi dacă grosimea stratului de zăpadă va impune acest lucru”, a declarat Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Numerele de telefon de la dispeceratul unde pot fi anunţate problemele din trafic înregistrate pe drumurile judeţene sunt 0233 210214 şi 0233 215981.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate