Prima țară care elimină absolut toate restricțiile, începând cu 15 iunie

1

Începând cu data de 15 iunie, Bulgaria va elimina absolut toate restricțiile impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Nici masca de protecție nu va mai fi obligatorie în spațiile închise. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Guvernului de la Sofia, ieri.

Rămân însă valabile recomandările legate de respectarea distanțării sociale și cele cu privire la păstrarea unei igiene riguroase a mâinilor.

Reamintim faptul că Bulgaria a înregistrat 2585 cazuri de coronavirus și 147 decese.

Sursa: Mediafax

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. mariusmioc spune

    Încă din martie oameni de știință cunoscuți, precum Wolfgang Wodarg, fost președinte al comisiei de sănătate a Consiliului Europei, au atras atenția că problema coronavirusului e una artificială.
    Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
    https://mariusmioc.wordpress.com/2020/03/17/dr-wolfgang-wodarg-despre-isteria-coronavirusului-regele-e-gol-video/
    Politicienilor nu le vine ușor să recunoască că au greșit, de aia vin cu planuri de relaxare „treptată”, cînd de fapt n-ar fi trebuit nici o clipă să pună restricții. Nici o logică să declari stare de urgență la 100 de infectați și să începi relaxarea la zeci de mii – iar creșterea numărului de infectați arată completa lipsă de eficacitate a măsurilor luate/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate