Prima provocare electorală la Alexandru Cel Bun. Candidatul AUR cere explicații publice candidatului PSD

0

În cadrul primei provocări electorale din Comuna Alexandru Cel Bun, atmosfera politică s-a încins rapid în urma unor acuzații serioase aduse actualului primar PSD, Ion Rotaru, de către candidatul AUR, Mugurel Burdulea. Subiectul incriminării îl constituie presupusele sporuri nejustificate încasate de către primar și echipa sa din primărie pentru accesarea de fonduri europene.

În textul adresat lui Rotaru, se menționează că acesta, împreună cu viceprimarul și cel puțin alte trei persoane din primărie ar fi beneficiat de un spor salarial de 35% pentru activități legate de accesarea de fonduri europene, deși nivelul de implementare al acestor fonduri în comunitate ar fi zero. Acest lucru ridică semne de întrebare serioase cu privire la gestionarea fondurilor publice și la corectitudinea acțiunilor administrației locale.

Mai mult decât atât, candidatul AUR, Mugurel Burdulea, îl acuză pe Ion Rotaru de fapte similare pentru care ar fi fost deja condamnat penal, sugerând că ar avea un istoric controversat în privința gestionării salariilor în cadrul administrației locale.

Hristos a înviat!

Domnule primar Ion Rotaru , vă rog să clarificați pentru toată lumea informațiile conform cărora dumneavoastră împreună cu viceprimarul și încă cel.putin 3 persoane din primărie încasați de câteva luni un spor de 35% din salariu pentru accesarea de fonduri europene în condiții în care toți știm ca nivelul de implementare al acestor fonduri în momentul de fata este 0 ( ZERO).

Vă solicit public să indicați persoanele care încasează aceste sume, proiectul și suma de bani atrasă din fonduri europene în comuna noastră pentru care comunitatea plătește câteva sute de milioane lunar din buget ca sporuri.

În calitatea dumneavoastră de INFRACTOR DOVEDIT și CONDAMNAT PENAL pentru fapte asemănătoare de natură salarială nu va este frică de DUMNEZEU să vă mai jucați cu astfel de lucruri?

Va veni vremea când va trebui să îi dați înapoi și ar fi.mai bine să rambursați de bună voie sumele pe care consider ca nu le meritați!

Vă doresc sănătate, gânduri bune și pensie ușoară!

este mesajul transmis de candidatul AUR la Primăria Alexandru Cel Bun, Mugurel Burdulea

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate