Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale

0

Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale a avut loc luni, 13 aprilie, începând cu ora 11,30, bonurile fiscale câștigătoare fiind cele din data de 7 februarie 2015, cu o valoare de 6 lei.

Bonurile fiscale participante la extragere sunt cele emise în perioada 2 februarie — 28 martie 2015.

Extragerea a avut loc în prezența unei comisii de tragere formată din câte un reprezentant al Ministerului Finanțelor Publice, Agenției Naționale de Administrare Fiscală și C.N. Loteria Română S.A., iar bilele și urnele au fost verificate în prezența comisiei înainte de extragere.

Extragerea a avut trei etape, ]n care au fost extrase: o bilă reprezentând luna emiterii bonului, o bilă reprezentând ziua emiterii bonului și trei bile reprezentând valoarea bonului.

Revendicarea premiilor se face până la data de 13 mai, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător emis în perioada 2 februarie — 28 martie, copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF. Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

Plata se face în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticității și realității bonurilor fiscale, de către organele competente ale ANAF.

Sursa: Agerpres

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate