Prima capcană pentru PSD și PNL. Telefoane despre Arsene

0

Disperați că nu se ceartă destul de mult între ei politicienii din Neamț, cineva s-a gândit să facă un mesaj audio calomniator la adresa lui Ionel Arsene și să îl trimită la diverse numere de telefon noaptea.

Acest sistem de lucru nu este în niciun caz marca PNL, ci mai degrabă pare făcut de cineva care dorește să obțină un efect pervers. Adică să o facă în așa fel încât să mimeze o acțiune proastă din partea PSD pentru victimizarea lui Arsene ca acesta să se enerveze.

Acest mod de operare nu aparține nici PSD sau PNL și nici unui alt partid. E cu siguranță ceva gândit de un profesionist.

Deci cei de la PNL ar trebui să creadă că e o acțiune cretină a celor de la PSD, iar cei de la PSD să creadă că e o acțiune cretină a celor de la PNL. Totul pentru ca să înceapă o campanie electorală agresivă.

Astfel de provocări vor mai fi în această campanie care se anunță una scârboasă. Depinde de politicieni și de cei care sunt în echipa lor dacă vor fi capabili să distingă provocările de atacurile reale.

Sfătuim clasa politică să fie foarte atentă la astfel de capcane. Avem câteva persoane în Neamț care sunt destul de bune, în sensul diabolic al cuvântului, la a pune în scenă astfel de provocări, dar nu sunt cei din Neamț, deoarece diabolicii noștrii nu sunt destul de competenți pe zona tehnică. Simularea acestor atacuri politice jegoase e mâna unora care au idei, se pricep, sunt competenți și mai ales bine bugetați.

ACTUALIZARE ARTICOL:

Deci, am avut dreptate. Diabolicii nu sunt din Neamț și sunt profesioniști, deoarece e o acțiune la nivel național la care din păcate unii PSD-iști au căzut în capcană și au acuzat PNL, iar acum PNL va răspunde acuzațiilor. Am anticipat corect și scopul pentru care au fost proiectate mesajele.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate