Prezență impresionantă a suporterilor la meciul Ceahlăul Piatra-Neamț – Metalul Buzău (1-1)

1

Suporterii echipei Ceahlăul au venit astăzi, 24 mai, în număr mare pe stadionul de la Piatra-Neamț pentru a vedea din tribune meciul cu Metalul Buzău în semifinala barajului de calificare în Liga a 2-a. Pe 27 mai va avea loc la Buzău returul. Finala ar putea avea loc la Piatra-Neamț dacă echipa noastră va continua să evolueze în ritm alert.

Meciul dintre cele două echipe a fost unul destul de echilibrat, încheindu-se cu scorul 1-1. Golul echipei Ceahlăul a fost înscris în urma unui penalty.

Unul dintre cei mai mari susținători ai echipei Ceahlăul Piatra-Neamț este Anton Măzărianu, managerul renumitei companii COMES Săvinești și sponsor principal.

Înainte de începerea meciului din această seară, ne-a declarat următoarele:

„Fotbalul în Piatra-Neamț începe să devină un fenomen. Sperăm și noi să nu dezamăgim, să facem tot posibilul să aducem cât mai mulți suporteri în tribune, echipa să facă performanță, să dovedească că merită să aibă asemenea suporteri. Ar trebui să învingem cu un scor cât mai bun, astfel încât să fim mai liniștiți în meciul de retur de sâmbăta aceasta, la Buzău. S-au tras la sorți și turul și returul finalei barajului. Dacă noi reușim să ajungem în finală, returul se va juca la Piatra-Neamț. Am încredere în echipă, în staff și cred că jocurile din ultima perioadă au arătat că echipa poate să ajungă departe. Primele sunt pe măsură, pot să vă spun că jucătorii trebuie să își dorească să îmi ia banii. Ar fi extraordinar să promovăm mai ales că finala ar putea avea returul la Piatra-Neamț. Publicul este minunat, este ceva extraordinar și cred că publicul își dorește să aibă o echipă în Liga a 2-a.”

Hai, Ceahlăul!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Costi Muraru spune

    Copiii s-au comportat exemplar. În schimb adulții au spart și scuipat semințe la greu. Mârlănia este în floare și la Piatra Neamț! Doar e plin orașul de țărani cocliți și cocalari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate