Previziuni procente Parlamentul European

5

– PSD+PC+UNPR – 46 %
– PMP – 14 %
– PNL – 12 %
– PDL – 8 %
– PPDD – 4 %
– alții – 16 %

Măsurătoarea noastră ține cont de multe aspecte în afară de intenția de vot, motiv pentru care trebuie luată mai mult ca o previziune. Actualele alegeri pentru Parlamentul European nu vor avea o prezența masiva la vot, rezultatele depinzând foarte mult de modul în care partidele vor avea capacitatea să își mobilizeze membrii și simpatizanții.

Completare art. 26.05.2014
Rezultate Neamt :
PSD+UNPR+PC – 43,10
PNL – 10,64
PMP – 9,32
PDL – 9,30
PPDD – 3,79
FC – 2,97
PER – 2,91
PNTCD – 1,04
Mircea Diaconu – 7,33

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. popa gheorghe adrian spune

  Da…partidul cadavru PMP 14%…doar din mila oamenilor a luat 7% ca altfel nu aveau nici un europarlamantar.

  ADMIN: Sper sa ai dreptate dar stai sa vedem rezultatele pe Neamt 🙂

 2. M-am dezumflat spune

  …dar se vor bucura altii.
  La Spitalul Tg. Neamt s-au dus cu urna prin saloane, fara ca pacientii sa solicite acest lucru. Verificati. Si vedeti si ce voturi s-au „obtinut” astfel…Bine a zis CTP – ul: intereseaza cate voturi mai obtin cei de la PNL, nu cat face PSD – ul.
  ADMIN: Au existat cereri scrise in cursul zilei de ieri, iar azi dimineata, directorul spitalului Orasenesc Tirgu Neamt Dr Florin Apostoaie le-a depus la Sectia de votare de la Scoala Nr 2 ( Ghica Voda)

 3. Vlad spune

  Dvs dati PSD – ul peste media pe tara…interesant, sa vedem!
  Cred ca la Piatra Neamt diferenta dintre PMP si PNL va fi mai mare.
  S-o vedem si pe asta. Ne uitam diseara.
  PS Nu mi-a placut chestia cu un anumit „afis” pe care l-ati tot postat…dar e site-ul dvs., desigur.
  Va citesc in continuare. Lucrurile care imi plac sunt (mult) mai multe decat cele care nu-mi plac. Nu puteti multumi pe toata lumea.
  Si sunteti o sursa buna de informare.

 4. benjamin spune

  aaa….”previziune”, corect! scuzele mele 😉

  ADMIN: Stiu cine ne poarta de grija si eu am o sigura vorba pentru oamenii astia… „La munca! Nu la pândă!”
  Previziuea este o opinie a nostra pentru a ne autoevalua puterea de a anticipa unele lucruri care nu tin de masuratori sociologice.
  Totusi nu pot sa trec cu vederea incercarea ta infantila de a incerca sa falsifici date informatice ca sa te pot identifica ca fiind domnul Corduneanu directorul EST TV. Asta nu dovedeste decat ca esti un cretin. Corduneanu nu ar scrie asemenea comentarii nici in 1000 de ani e prea destept si mult prea bine pregatit sa faca asa ceva.
  Asadar domnule Corduneanu de la EST TV atentie ! Un bou scrie comentarii si falsifica informatii de natura informatica nevizibile publicului in ideea ca cineva sa creada ca sunteti dvs. Daca a facut aceasta treaba la noi sigur a mai facut-o si in alte parti si sigur eu un om din apropierea dumneavoastra caci cei din apropierea mea nu prea stiu ei cine e Corduneanu dar stiu cu siguranta ca nu as putea fi pacalit asa de usor cu infantilisme informatice.

 5. benjamin spune

  Ia uite ce spune Legea 33/2007, art.37, alin.3: „cu 48 de ore inainte de ziua de referinta este interzisa prezentarea de sondaje de opinie, televoturi sau anchete facute pe strada”. Dar dvs aveti voie, mai ales ca sunteti inca sub contract cu PSD si PMP 😉
  ADMIN: Unde ati vazut dumneavoastra cuvantul „sondaj”?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate