Prețuri rupte de realitate pentru închirierea restaurantului de pe Cozla

Primăria a scos la licitație închirierea clădirii *restaurantului de la stația de sosire a telescaunului. Prețul minim de pornire este de 17,68 lei adică vreo 4 euro pe metru pătrat și acolo sunt 700 metri pătrați. De aici încolo avem trei variante.

  1. Varianta scuipătorului online și offline care va comenta: ”e moca”, ”e pentru oamenii primarului”, ”jaf din banul public”, ”m**e PNL, m**e PSD, m**e toată lumea”.
  2. Varianta bugetarului incompetent din primărie care nu este plătit să gândească, ci doar să ia hotărârea de anul trecut cu prețurile și să o aplice că doar nu e afacerea lui și nu pierde el la salariu.
  3. Se trezește cineva la realitate (Bună dimineața, domnule viceprimar Gavrilescu!). Sus pe Cozla este o dărăpănătură, nefolosită de mult timp, unde nu era gaz și găteau electric, unde trebuie investiți bani serioși ca sa scoți totul la curat, unde căratul mărfii te omoară și unde nu vrea nimeni să facă nimic, că dacă era rentabil cu siguranță locul era deja administrat cu voioșie de un agreat politic.

Dacă vrem să fim un oraș normal la cap ar trebui să se schimbe repede hotărârea de CL cu prețul, să se facă 1 ban metru pătrat și licitația să fie, nu pe chirie, ci cu garanții de execuție puse în contul primăriei și pe angajamentele de investiții, renovări și amenajări pe care se angajează chiriașul să le facă. Cine investește mai mult și mai repede acela să primească spațiul. Contractul ar trebui să se dea pe 5 sau 10 ani ca să aibă cineva motivarea să investească și ar mai trebui angajat la primărie măcar un om care să gândească în sensul eficientizării unor bunuri ale municipalității, nu doar în sensul închirierii cât mai scumpe ca să nu sară penele de pe vreun jurnalist zburlit și incompetent că așa s-a făcut și la piața centrală și stau spațiile goale. Așa cerem chirii peste tot de bate vântul.

Sunt în municipiul Piatra-Neamț câțiva papagali incompetenți care comentează și reclamă tot ce se face de s-a ajuns ca celor din administrația locală să le fie frică să aibă vreo inițiativă sănătoasă la cap și să gândească ca un privat. Cred ca ar trebui depășită odata frica de papagali și hateri și trecut la treabă că dacă mergem numai cu frâna de mâna trasă și ne speriem de 2 incompetenți care fac spume la gură și trei conturi false care ne dau m**e pe Facebook o sa rămânem blocați în istorie și o să falimentăm ca oraș.

Iosub Robert

 

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate