Prețuri exagerat de mari la Zilele Orașului Piatra Neamț

4

Pentru a evidenția problema prețurilor practicate la Zilele Orașului Piatra Neamț, vom lua ca exemplu pulpa de pui, un aliment comun, prezent în toate culturile și religiile. În Dubai, un oraș cunoscut pentru luxul și opulența sa, prețurile sunt mult mai mici decât la Zilele Orașului Piatra Neamț…

– La Zilele Orașului Piatra Neamț – 15 RON – pentru 100 g pulpă de pui

Prețurile în Dubai – convertite în lei

Al Baik: 9.3 RON pentru 100 g pulpă de pui

ChicKing: 7.44 RON pentru 100 g pulpă de pui

Jollibee: 9.92 RON pentru 100 g pulpă de pui

Cu cât e mai ieftin să mănânci în Dubai comparativ cu Zilele Orașului Piatra Neamț?

– Al Baik: mai ieftin cu aproximativ 38%

– ChicKing: mai ieftin cu aproximativ 50%

– Jollibee: mai ieftin cu aproximativ 34%

Noi înțelegem efortul comercianților când vine vorba de mobilitate în alimentație, dar parcă mai scump ca în Dubai… ceva nu e în regulă deloc. Dacă dorește cineva și o comparație locală, chiar și la cabana Dochia, în vârful muntelui Ceahlău, unde este cel mai greu de dus cele necesare gătitului, prețurile sunt mai mici decât la Zilele Orașului Piatra Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Iulian spune

  Bv domnu Iosub,asa e!

 2. Alex spune

  Prețurile sunt in funcție de chirii, iar chiriile sunt ca in elvetia, inainte sa va informați de prețuri informați-vă si de preturile pentru locuri, nu veniți doar sa faceți 2-3 poze.
  Multă sănătate!

 3. Bogdan spune

  Batranii au o vorba ; Nu i … cel de cere ,ci acela de ofera . Sa nu se mire ,de ce la supermarket uri e coada , pe afara in parcare .

 4. Clau spune

  A durat ceva timp sa aratati si fata asta. Nu e nimic nou, in fiecare an preturile au fost exagerate, doar un balci ieftin, plin de fum si „fumuri”, nimic pentru oras.
  Recent am fost la alt „eveniment”, Oameni pe Hogas, si intre 2 tarabe un comerciant il intreba pe altul: Nu e cam mult cat ai pus produsul ala?, celalalt raspunde: Nu, oamenii nu cumpara daca e ieftin, trebuie pus mult ca vor crede in calitate. E suficient acest dialog sa ne dam seama cum functioneaza treaba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate