Președintele Iohannis s-a adresat Parlamentului

2

Modificările legislației penale inițiate de Guvern, care au generat o puternică reacție civică, au fost aduse în atenția Parlamentului de președintele Klaus Iohannis.

Discursul presedintelui Klaus Iohannis a fost, spre deosebire de alte ocazii, unul cu reacții numeroase din partea sălii, vociferări, aplauze și părăsirea plenului de către parlamentarii PSD și ALDE.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. xx spune

    Tocmai el sa vina in fata parlamentului si al nostru pe post de moralist? Trebuie sa vina sa lamureasca acuzatiile despre traficul de copii,obtinerea celor 6 case,plata impozitului pe banii din meditatii si cel mai grav cum sa erijat el ca mostenitor al grupului etnic german daclarat in 1940 prin decret regal de regele Mihai ca grup fascist si scos in afara legii in numele caruia a revendicat si si-a retrocedat cladiri de patrimoniu pe care unii experti le evalueaza la 10-15 mld de euro,Sa lamureasca deasemeni daca,cum si de ce a renuntat la revendicarea datoriei pa care Rominia trebuia sa o primeasca de la Germania de 19 mld euro

  2. Tely spune

    Am asteptat cu interes un discurs care sa uneasca si sa puna capat situatiei, dar ca de obicei acesta a dezamagit. Sunt profund mahnit de aceasta atitudine si de faptul ca votul nostru si guvernul legitim ales este neglijat….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate