Președintele Emilia Arcan va insista pentru autostrada Iași – Târgu Mureș la întâlnirea cu premierul Cioloș

13

Emilia Arcan, presedinte CJ NeamtEmilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț, va participa, luni, 25 aprilie, la o întâlnire cu premierul Dacian Cioloș, cu unii dintre miniștrii actualului Guvern și cu reprezentanți ai județelor din regiunea de Nord-Est a țării, pentru a discuta despre prioritățile Moldovei. „Am confirmat la invitația autorităților județene din Iași participarea la respectivele discuții, pentru că este în joc viitorul zonei, inclusiv al județului nostru și sunt extrem de interesată să prindă contur autostrada Est-Vest, despre care se vorbește de atâția ani dar a rămas la stadiul de discuții. Sper ca de data aceasta discuțiile să se materializeze și zona Moldovei să iasă din conul de umbră în care se află! Indiferent de cine este la conducerea țării, indiferent de Guvern și guvernare, oamenii au nevoie de condiții civilizate de trai și asta se face prin așezarea factorilor responsabili la aceeași masă, pentru identificarea unor soluții optime și dorința celor cu putere de decizie ca variantele identificate să fie puse în practică. Sper ca luni, la Iași, un astfel de scenariu să își găsească aplicabilitate“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.
Premierul României, Dacian Cioloș, va veni însoțit de vicepremierii Vasile Dîncu și Costin Borc, cancelarul Dragoș Tudorache, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Violeta Alexandru, ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, și ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.
Discuțiile se vor desfășura în Aula Universității Tehnice „Gheorghe Asachi“, începând cu ora 10, și vor viza proiecte de dezvoltare economică a regiunii și de conectare a regiunilor istorice ale României printr-o infrastructură de transport adecvată.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
13 Comentarii
 1. Sorina spune

  Felicitari ! Avem nevoie de cat mai multe persoane ca dumneavoastra !

 2. Gabriela spune

  Autostrada Est-Vest,va duce la crearea a noi locuri de munca pentru județul Neamț.Mult succes!

 3. legio spune

  Madam Arcan a invatat lecta politica a PSD, arunca petarde ,adica minciuni ,chiar daca nu sant crezute ,tot ramane ceva in capul pulimii. Dealtfel cam asta a fost teoria cominternului si a comunismului mondial ,minciuna chiar crezuta pe un sfert.

 4. robocop spune

  Un tub de strugurel pentru doamna Victorita gasim ? Uneori de l aprea mult pupat se poate sa fie necesar si de asa ceva . Parca Ceausescu era ingropat de mult , putina decenta ar fi nimerita si l apupatul asta !

 5. xx spune

  Ca insista e bine,dar cu guvernul acesta de birocrati(nu tehnocrati) de mina 7-a de la Bruxeles nici o sansa,sa vedem dupa alegeri daca avem noroc.Sint altii mai influenti care insista,au cumparat de multi ani terenurile de pe traseul autostrazii si vor sa scoata banul

 6. xx spune

  Si au venit banii,a inceput lucrarea

 7. Eduard Ciuperca spune

  S-AU PUS BORDURILE PE HUMARIE IN PIATRA SI NU MAI POT SCOATE MASINA DIN CURTE .AUTOSTRADA CUM VA FI ?

  1. Jepan Ion spune

   primaria va recomanda sa va luati monster car

 8. Nicoleta Macuc spune

  in Moldova nu este nici un metru de autostrada, Bravo doamna speram sa aveti succes

 9. Lupuleasa Augustin spune

  inainte de alegeri !

 10. Vali spune

  Nu stiu cat cunoaste d-na Arcan problema , dar ea a fost atacata in mandatul de prim ministru al d-luiTariceanu cand director la CNADR era un tanar Mihai Grecu , scolit la Stanford si care visa numai autostrazi „mancat” de esaloanele inferioare politice care erau puse pe achizitii de terenuri pe unde vor trece autostrazile.Se regasesc si la noi in Neamt si deabia asteapta.Autostrada este vitala dar nivelul de despagubire ar trebui sa fie la valoarea pietei pe o arie de 10-15 km sa zicem.Si aici afara (Franta) proprietatea este sfanta dar tu ca si proprietar nu ai voie sa aberezi.Sunt curios cati politicieni actuali locali au terenuri strategice.????

 11. Paduraru Victoria spune

  Participarea doamnei Emilia Arcan,președintele CJ Neamț la intâlnirea cu premierul Dacian Cioloș și cu reprezentanți ai județelor din regiunea de Nord-Est a țării, pentru a discuta despre prioritățile Moldovei este oportună.Finalizarea documentației și deschiderea finanțării, pentru autostrada Est-Vest,va duce la crearea a noi locuri de munca pentru județul Neamț.Mult succes!

  ADMIN: Doamna Victorita … mai mult rau faceti decat bine cu astfel de comentarii elogioase … mai consultati echipa de PR de la partid … nu e bine cum procedati …

  1. Laurentiu Radu spune

   Foarte tare admin! :)))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate