Președintele Consiliului Județean Neamț și-a prezentat echipa de consilieri personali

3

Președintele  Consiliului Județean Neamț și-a prezentat echipa de consilieri personali.
– Adriana Bâzgan – nu prea am înțeles clar ce va face
– Iulian Jugan – consilier pe probleme de asistență socială
– Mihai Hanganu – consilier pe probleme de asistență socială
– Vasile Vișan – tata șmecheriilor în materie de acte administrative
– Irina Corduneanu – consilier în conflict de interese deoarece va supraveghea activitatea Apa Serv în timp ce soțul ei, Dan Corduneanu, administrează o firmă ce vinde servicii de apă-canal în comuna Ceahlău, comună unde compania de apă a Consiliului Județean Neamt nu a reușit nici până acum să facă contract pentru a livra apa potabilă.
Interesantă decizia domnului Iacoban de a numi supervizor la Apa Serv chiar pe soția administratorului singurei firme concurente a Apa Serv. Poate nu a știut și află acum și va lua măsurile ce se impun.

3 Comentarii
  1. legio spune

    Ce va impacientati asa tare? nu stiati ca ,,la vremuri noi, tot noi”, urmarit cine ocupa functii in legislativ si executiv in Romania, activistii PCR din linia 2 si 3, sau progeniturile celor din lini1 al PCR si si progeniturile si rudele noilor amploiati. ce valoare ,ce concurs, ce calitate?

  2. iacobeni spune

    Asta are fata de pork mistret in curs de sacrificare…asteptam dosaru de la cadrele 2 si un sfert cu abilitatile de a da pe gusa pentru marirea PCR

  3. roxana spune

    Ciudat cum a rezistat Dom’ Hanganu in toate functiile bugetare din ultimii 25 de ani..si inainte.Care sant abilitatile deosebite pe care le detine un fost activist si nu le are in tanar?Ce concurs a fost LA care a iesit pe locul1?Poezie,turnatorie sau ce?Cand mai vine randul tineretului?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate