Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, transmite condoleanțe familiei Ouatu

0

Condoleanțele mele cele mai sincere și cele mai curate pentru familia celui care a fost Vasile Ouatu. Sunt alături cu gândul și inima de familia, rudele și prietenii dânsului.

Am primit ca un trăsnet vestea decesului unui cunoscut și respectabil nemțean. Va lăsa un gol, pe care, cei care i-au fost aproape îl vor simți cu regrete și mare durere. Dumnezeu să-l odihnească și să-i ierte păcatele.

Este primul deces cauzat de acest COVID-19, la noi în județul Neamț.

Mă rog la Dumnezeu, să ne dea înțelepciunea să pricepem ce înseamnă această gripă, boală atât de înșelătoare și atat de perfidă!
Rog cadrele medicale, tot personalul implicat, de la spitale, ambulanță, jandarmerie, poliție, pompieri, să nu precupețim nici un efort, să tratăm situația cu maximă responsabilitate.

Să informăm populația, să veghem ca măsurile de prevenție și protecție să fie respectate cu strictețe, să acordăm ajutor, să tratăm fiecare caz în parte cu toată puterea și profesionalismul nostru.

De asemenea rog respectuos pe fiecare nemțean, să respecte procedurile impuse, să-și îngrijească de sănătate, să aibă grijă pentru cei din jur și, în special de persoanele vârstnice sau cele cu probleme medicale.

Va rog să evitați contactele!
Vă rog să stați în familie!
Stați acasă!!!

Ionel Arsene, președinte CJ Neamț

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate