Președintele CJ Neamț, în vizită la Spitalul „Sf. Ierarh Nicolae” Bicaz

0

Azi, 11 mai, domnul Ionel Arsene a fost în vizită la Spitalul Orășenesc „Sf. Ierarh Nicolae” Bicaz, căruia i-a alocat suma de 500.000 de lei, în ultima ședintă a Consiliului Județean Neamț.
Președintele CJ Neamț a fost plăcut impresionat de condițiile pe care le-a găsit în unitatea medicală din Bicaz și a felicitat atât echipa managerială, cât și pe primarul orașului. domnul Nicolae Sălăgean.

Am ținut ca astăzi să fac o vizită la Spitalul Orășenesc Bicaz, unitate medicală căreia i-am alocat peste 500.000 de lei în ultima ședință a Consiliului Județean Neamț. Din fondurile respective urmează a fi refăcută rezerva de apă, instalațiile electrice și grupul electrogen cât și sistemul de hidranți. Tot în perioada imediat următoare vom realiza și un lift pentru transportul materialelor de sterilizare și va fi reabilitată instalația de fluide medicale, lucrări absolut necesare pentru o bună funcționare a spitalului.
Am fost plăcut impresionat de condițiile pe care le-am găsit la spitalul din Bicaz, lucru pentru care țin să felicit echipa managerială și pe primarul Nicolae Sălăgean, care este permanent implicat pentru ca bicăjenii să fie bine tratați. Îi asigur cu această ocazie de întreg suportul meu, pentru ca pacienții de pe Valea Muntelui să aibă cele mai bune servicii medicale” , a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, domnul Ionel Arsene.

Sursa: ZiarBicaz.RO

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate