Presa are acces gratuit in curtea spitalului

0

acces-spital-piatra-neamt

Cativa colegi din presa care nu au voie sa scrie de rau de spital ne-au rugat sa „ne suparam” ca presa trebuie sa plateasca la intrarea in curtea spitalului si ce e drept, in unele zile, datorita stirilor de profil e nevoie sa mergi pentru documentare de mai multe ori la UPU sau in alte zone din curtea spitalului.
Am mers, am pozat, am filmat dar nu a iesit cu suparare. Este data dispozitie ca presa sa aiba acces gratuit trebuind doar sa se treaca pe biletul de parcare nr. masinii si publicatia sau televiziunea, iar la iesire nu se taxeaza nici un leu.
Oricum e bine ca administratia spitalului sa se apuce de urgenta si sa monteze elemente antiderapante in zona din fata barierei de acces, caci iarna, daca se opresc cateva masini inainte de bariera, la cum e putina panta e posibil sa se nu mai poata pleca de pe loc si sa blocheze toata circulatia, lucru care se va bate cap in cap chiar cu ideea de fluidizare a circulatiei.

I.Adrian

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate